Į šventę važiavę Kauno kriminalistai pakeliui sugavo telefoninį sukčių | Kas vyksta Kaune

Į šventę važiavę Kauno kriminalistai pakeliui sugavo telefoninį sukčių

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija, jog penktadienio popietę buvo įvykdytas nusikaltimas, kai iš pagyvenusios moters buvo pasisavinta apie 600 eurų. Operatyviai sureagavus Kauno kriminalistams, vykusiems į Angelų sargų dienai surengtą šventę Nacionaliniame Kauno dramos teatre, vienas įtariamasis sulaikytas.

Kauno apskrities kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-ojo skyriaus viršininkas Aleksej Gubenko patvirtino, kad jų pareigūnai Partizanų gatvėje sulaikė kaip įtariama, apgaulės būdu iš žmonių viliojusį vyriškį, į Kauną atvykusį iš Jonavos. Vyriškis sulaikytas su visuomenės pagalba, kuomet telefoninio sukčiaus auka atėjo į namus paimti sutartos pinigų sumos. Vyriškis, pastebėjęs pareigūnus, bandė sprukti, tačiau jis buvo sugautas ir surakintas antrankiais.

Pareigūnai neatskleidžia, ar vyriškis veikė vienas, ar tik vykdė sąjungininkų užduotis. Sulaikytas asmuo galėjo būti tik sraigtelis nusikalstamoje schemoje, atliekantis pinigų surinkėjo iš aukų darbą.

Įvykio vietoje kalbintas įtariamasis teigė, kad pinigus nepažįstami žmonės jam tiesiog davė ir jis nesupranta, dėl ko yra sulaikytas.

Nusikaltimą tiria Kauno kriminalistai. Jie dar bandys aiškintis, ar nuo šio žmogaus nėra nukentėję kiti asmenys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA