Be teisių ir girtas vairuotojas vos nepražudė žmonių: vertėsi kelis kartus | Kas vyksta Kaune

Be teisių ir girtas vairuotojas vos nepražudė žmonių: vertėsi kelis kartus

delfi.lt 2016/09/29 09:36
Policijos nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune kelis kartus kūliais vertėsi „VW Golf“ automobilis. Vienas žmogus, keleivis, išvežtas į klinikas. Tik laimingo atsitiktinumo dėka automobilis „VW Golf“ neįsirėžė į avarijos liudininkus. O štai vairuotojo prašymas sutrikdė ir papiktino.

Liudininkų teigimu, avarija įvyko Neries krantinėje, prie Varnių tilto. Iš apvirtusio automobilio iškrito alkoholio buteliai. Ar girtas, ar blaivus į avariją patekę vairuotojas, budintis pareigūnas teigė negalintis atsakyti. Tačiau liudininkai sakė, kad vairuotojas svirduliavo ir žmonių prašė nekviesti policijos.

Vos smūgio išvengę žmonės buvo nemaloniai nustebę, kai vairuotojas pareiškė: „sakys, kad pavogiau mašiną“.

Apie eismo įvykį pareigūnams ir medikams pranešta prieš pat 22-tą valandą vakaro.

Automobilis per avariją stipriai apdaužytas, lūžo ratai, sumaitotas stogas.

Liudininkų duomenimis, prie vairo buvo vyras, vardu Audrius, gimęs 1969 metais. Anot liudininkų, jie važiavo Neries krantine nuo Jurbarko gatvės Šilainių link, kai prieš pat juos išlėkė automobilis „VW Golf“ ir vertėsi kelis kartus.

Avarijos liudininkai sakė nesupratę, kodėl pareigūnai delsė tikrinti vairuotojo girtumą, nors jis akivaizdžiai svirduliavo, kalbėjo nerišliai. O dar ir bandymas išvengti policijos kėlė abejonių, ar jis nėra išgėręs.

Kelių policija patvirtino, kad Neries krantinėje, neblaivus, teisės vairuoti neturintis 47 m. vyras vairavo automobilį „VW Golf“, kurio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Automobilio vairuotojui nustatytas vidutinis, 1,63 prom. girtumas, įvykio metu buvo nežymiai sužeistas kartu važiavęs 27 m. keleivis, kuriam taip pat buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA