Eismo įvykyje nukentėjęs kaunietis: gal yra mačiusių avariją gyvai? | Kas vyksta Kaune

Eismo įvykyje nukentėjęs kaunietis: gal yra mačiusių avariją gyvai?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi eismo įvykyje nukentėjęs ir liudininkų ieškantis Renaldas.

Paskutinį vasaros pirmadienį, rugpjūčio 29-ąją dieną, K. Baršausko gatvėje įvyko skaudi avarija, kurios metu motociklas „Suzuki GSF 650 K7“ trenkėsi į link Kovo 11-osios gatvės važiavusį ir į kairę sukusį „VW Sharan“.

Apie šį įvykį portalas „Kas vyksta Kaune“ jau yra rašęs – avarija įvyko apie 14:30 ties K. Baršausko gatvės 65 numeriu pažymėtu namu. Liudininkai tuo metu pasakojo, kad motociklininkas buvo nusviestas kelias dešimtis metrų, o avarija galėjo įvykti dėl to, kad taksi automobilis apsisukinėjo ir nepastebėjo atvažiuojančio motociklininko.

Eismo įvykyje dalyvavęs motociklininkas (gimęs 1982 m.) dėl sužalojimų buvo pristatytas į gydymo vietą, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Gal yra mačiusių šią avariją gyvai? Įvykio metu labai nukentėjau, prašau atsiliepti žmones, kurie matė ar važiavo pro šoną, ar galbūt už manęs prieš pat įvykį. Labai reikalinga jūsų pagalba teisybei atskleisti…“ – rašė kaunietis.

Renaldas prašo visų, mačiusių eismo įvykį, kreiptis į jį el. paštu renaldasnt@yahoo.com arba skambinti telefonu +370 65 970 908.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA