Kauniečiai kviečiami atrasti savo miestą pėsčiomis | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai kviečiami atrasti savo miestą pėsčiomis

Asociatyvi nuotr. / R.Tenio nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia dalyvauti orientaciniame žygyje „Atrask Kauną pėsčiomis“. Kauniečiai kviečiami aktyviai ir be žalingų įpročių praleisti laisvalaikį vaikščiojant, rūpintis aplinkos ir savo sveikata. Orientacinis žygis vyks rugsėjo 29 d. nuo 17.30 val. Dalyviai turės per dvi valandas atrasti tam tikras vietas Kauno centre ir senamiestyje.

Rugsėjo 26 d. minima Pasaulinė aplinkos ir sveikatos diena. Būtent šiai dienai ir skirtas orientacinis žygis pėsčiomis. Vaikščiojimas naudingas tiek žmogaus sveikatai, tiek ir švariai aplinkai, todėl rekomenduojama kuo daugiau keliauti pėsčiomis. Vaikštant mažiausiai 30 min. per dieną ir tai darant penkis kartus per savaitę, pasijusite geriau, stiprės jūsų širdis ir raumenys, kūnas bus geriau aprūpinamas deguonimi, gerės ne tik fizinė, bet ir emocinė bei psichinė sveikata.

„Atrask Kauną pėsčiomis“ – tai nemokamas pramoginis-kultūrinis renginys, kuriame kviečiamos dalyvauti komandos, suburtos tiek iš draugų, tiek iš šeimos narių. Renginio dalyviai gaus paruoštas užduotis, kurias turės atlikti nuvykę į tam tikrą vietą. Dalyviams per dvi valandas reikės aplankyti Kauno senamiestį ir centrą.
„Atrask Kauną pėsčiomis“ vyks rugsėjo 29 d. nuo 17.30 val. Renginio startas ir finišas –restorane „Miesto sodas“. Kviečiame suburti savo komandą (nuo 1 iki 5) žmonių ir registruoti ją el. paštu lina.kleinauskiene@kaunovsb.lt.

Dalyvavimas nemokamas. Pirmų trijų vietų laimėtojai bus apdovanoti Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro įsteigtais prizais.

Daugiau informacijos apie renginį rasite paspaudę ant nuorodos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA