Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė toliau byra: traukiasi L.Kunigėlis | Kas vyksta Kaune

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė toliau byra: traukiasi L.Kunigėlis

delfi.lt 2016/09/20 14:36
DELFI nuotr.

Užsibaigus ketverių metų olimpiniam ciklui Lietuvos krepšinio federacija (LKF) ėmėsi pertvarkų. Abipusiu sutarimu po mėnesio federaciją paliks abu už ryšius su visuomene atsakingi specialistai: Linas Kunigėlis ir Rytis Sabas.

L. Kunigėlis – ilgametis Lietuvos vyrų rinktinės atstovas žiniasklaidai. 44-erių krepšinio komentatorius ir žurnalistas rūpintis nacionalinės komandos komunikacija pradėjo dar „auksiniame“ 2003 metų Europos čempionate, nuo to laiko su trumpomis pertraukomis dirbo federacijoje. Nuo 2013 metų jis ėjo LKF viešųjų ryšių ir rinkodaros direktoriaus pareigas.

Rinktinėje L. Kunigėliui teko darbuotis kartu su treneriais Antanu Sireika, Ramūnu Butautu, Kęstučiu Kemzūra, Jonu Kazlausku.

Krepšinis.lt jis teigė, kad išsiskirti nuspręsta po pokalbio su LKF generaliniu sekretoriumi Mindaugu Špoku, pastarajam ir LKF prezidentui Arvydui Saboniui L. Kunigėlis padėkojo už galimybę dirbti federacijoje.

„Turiu daug minčių, dabar turėsiu ir laiko joms realizuoti“, – paklaustas apie ateities planus, Krepšinis.lt sakė L. Kunigėlis, ketinantis atsidėti keliems ilgai brendusiems, bet iki šiol dienos šviesos neišvydusiems projektams.

Kam reikės perduoti kasdienius darbus ir rinktinės atstovo žiniasklaidai funkcijas, jis teigė kol kas negirdėjęs.

L. Kunigėlio bendraamžis žurnalistas ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) teisėjas R. Sabas pastaraisiais metais ėjo LKF ryšių su visuomene ir komunikacijos vadovo pareigas.

Tuo metu M. Špokas pokyčių aplinkybių plačiau nekomentavo.

„Baigėsi olimpinis ciklas, prasideda naujas, planuojame naujus darbus. Kol kas vyrai dar dirba, nėra daug apie ką kalbėti“, – teigė vienas LKF vadovų.

Primename, kad svarbiausias klausimas, kamuojantis LKF pastarosiomis savaitėmis – kam patikėti vyrų rinktinės vyriausiojo trenerio postą. Ketverius metus jį užėmusio J. Kazlausko sutartis baigė galioti po Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA