Moteris Kauno centre įsikūrė laikiną būstą automobilyje | Kas vyksta Kaune

Moteris Kauno centre įsikūrė laikiną būstą automobilyje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pastaruoju metu kauniečiai miesto gatvėse pastebi vis daugiau ir daugiau benamių. Vieni jų trikdo miestiečių ramybę viešojo transporto stoginėse, kiti „neduoda ramybės“ Laisvės alėjoje ar kitose miesto vietose, tačiau šįkart į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis, pastebėjęs pačiame miesto centre sau namus įsikūrusį asmenį.

Vyras teigė, kad jau nuo pavasario Karaliaus Mindaugo prospekte „Opel“ markės automobilis stovi neprižiūrimas, o vakarais viduje matosi ir žmogus.

Kaunietis ypatingai atkreipė dėmesį į tai, kad jau gerokai apgadintas automobilis, nors ir užima taip reikalingą stovėjimo vietą, kol kas niekam nerūpi. „Nežinau, kur žiūri tarnybos, bet tikrai ne čia“, – teigė vyras.

Užfiksuotose nuotraukose matosi, jog automobilis nebeturi priekinių numerių, o viduje mėtosi batai, kiti daiktai. Transporto priemonės stiklai sudaužyti, uždangstyti plėvele.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, „Opel“ markės transporto priemonėje laikiną būstą sau įsirengusi moteris. Už Kauno miesto tvarkymo iš švaros taisyklių pažeidimą jai gresia baudos.

Kas privertė moterį apsigyventi automobilyje, nėra aišku.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA