Kelio darbai vairuotoją užklupo netikėtai | Kas vyksta Kaune

Kelio darbai vairuotoją užklupo netikėtai

Kas vyksta Kaune nuotr.

Panašu, jog ne visi žinojo apie kelio darbų Vytauto prospekte pradžią – vieno nelaimėlio automobilis liko atkirstas nuo viso prospekto.

Penktadienį pastebėtas vaizdas, kaip Vytauto prospekte, šalia stovinčio „BMW“ markės automobilio buvo vykdomi darbai neprasprūdo pro akis – vairuotojui kurį laiką teks naudotis viešuoju transportu arba ieškoti būdo, kaip apvažiuoti prasidėjusius kelio darbus.

Šioje vietoje vykdomi darbai atnaujins Vytauto prospektą – Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio teigimu, čia šaligatviai bus iškloti trinkelėmis, netvarkingi gatvės borteliai pakeisti naujais, ties pėsčiųjų perėjomis bus įrengtas kryptinis apšvietima s, iškirsti avarinės būklės medžiai ir vietoje jų pasodinti nauji.

ATNAUJINTA 15:17

Su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekęs automobilio savininkas tikino, jog prieš tvarkant kelią šioje vietoje nebuvo jokių draudžiančių stovėti ar pranešančių apie kelio darbus ženklų.

„Nebuvo jokių stovėti draudžiančių ženklų, o automobilis buvo savavališkai patemptas į dešinę už rato“, pasakojo vairuotojas. Jo teigimu, kelininkai traukdami automobilį taip pat sugebėjo apgadinti ir automobilio ratlankius, aiškinamasi ar nebuvo pažeistos kitos dalys. Vairuotojas tikina apie įvykį jau pranešęs policijai.

Apgadintos dalys
Automobilio vairuotojas tikina, jog kelininkai traukdami jo automobilį už rato sugebėjo jį dar ir apgadinti.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA