Kauno senamiestyje atidaromas „Sandėlis“ | Kas vyksta Kaune

Kauno senamiestyje atidaromas „Sandėlis“

Organizatorių nuotr.

Kauno senamiestyje esantis „Sandėlis“ jau šį savaitgalį atveria duris ir atgyja naujai istorijai.

Šį penktadienį ir šeštadienį, rugsėjo 16 – 17 dienomis, „Sandėlis“ taps atviru visiems miestiečiams. Penktadienį, atidarymo vakarą, Jurgis Didžiulis su komanda pristatys „Tropi – Pop šou” ir stebėtojus pavers pasirodymo dalyviais. Vakarėliu iki paryčių rūpinsis DJ St. Stereo. Šeštadienį sandėlininkai kvies tęsti atidarymo savaitgalį su grupė „El Quadro“ ir Dj Erichu.

Sandėlio“ gėrimų lentynos labiausiai džiugins viskio ir džino mėgėjus. Tačiau neužmiršti liks ir mėgstantys klasikinius kokteilius bei vyną. Rūsyje esančios virtuvės šefas siūlys įvairius patiekalus, taip pat platų užkandžių pasirinkimą, išskirtines vakarienes džiazo vakarais, vėlyvuosius pusryčius šeštadieniais – dėmesys detalėms atspindės „Sandėlio“ atmosferą.

Kaip atrodys įprasta „Sandėlio“ savaitė?

Įprasta „Sandėlio“ darbo savaitė prasidės antradieniais, kurio vakarai priklausys šeimininkams. Grojant muzikai, ranką sandėlininkams galėsite paspausti ragaudami jų pilstomų gėrimų.

Trečiadieniais bus pristatomas „Sandėlio Standartas”, kuriame – gyvai atliekamas klasikinio skambesio džiazas.

Ketvirtadieniais, renginių serijoje “Analogai”, skambės muzika, kuri bus grojama tik iš vinilinių plokštelių, o penktadieniais lauks šokiai iki paryčių. Šeštadieniais susirinkusius linksmins įvairių grupių gyvi koncertai.

Užsukite į „Sandėlį“, esantį šalia Nemuno, Muziejaus gatvėje 8.

Antradieniais – penktadieniais jo durys bus atviros nuo 17 valandos iki ryto. Šeštadienį pusryčiai bus siūlomi nuo 12, o paskutinės prekės iškraunamos paryčiais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA