Naujoves siūlančią vakarienės prenumeratą išbando vis daugiau kauniečių | Kas vyksta Kaune

Naujoves siūlančią vakarienės prenumeratą išbando vis daugiau kauniečių

Organizatorių nuotr.

Rugsėjis yra įtemptas metas ne tik moksleivių tėveliams, bet ir visiems, kas grįžta į aktyvius naujojo sezono darbus, gaišta laiką eismo spūstyse ar žmonių prisipildžiusiuose prekybos centruose. Į pagalbą kauniečiams skuba verslininkai, siūlantys laiką ir asmeninę energiją taupančias paslaugas. Viena tokių – jau beveik metus teikiama vakarienės prenumeratos paslauga.

Plečia paslaugas

Praėjusių metų rudenį pristatyta pirmoji tokio tipo paslauga šalyje įgauna pagreitį. Naują sezoną “Vakarienės prenumerata” pasitiko plėsdama asortimentą ir pristatydama naujus krepšius. „Be mėsos“ ir „Plona linija“ krepšiai skirti vegetarams, veganams ir lieknėti norintiems žmonėms.

Vakarienės prenumerata Kaune“Karts nuo karto iš klientų išgirstame, kad jie ilgai dvejojo, ar verta užsisakyti, manė, kad tai kažkoks ponų “išmislas”, – šypsosi paslaugos sumanytoja Jurgita Levickienė. Tačiau sykį pabandę, sako, daug praradę, kad prenumeruoti nepradėjo anksčiau!”

Dauguma Vakarienės prenumeratos klientų yra šeimos su mažais vaikais. “Jiems padedame spręsti ne tik buitinius klausimus, – pabrėžia J. Levickienė. Šeimas kviečiame vakare drauge susėsti prie bendro stalo, kartu su vaikais atrasti naujus skonius, aptarti ir padiskutuoti, kas patinka labiau, o kas mažiau. Specialistai sako, kad vaikai mokosi iš suaugusiųjų pavyzdžio, tad jei jie matys, kaip tėveliai kas vakarą ragauja naujus skonius ir jais mėgaujasi, labai didelė tikimybė, kad augdami vaikai darys tą patį! Norime prisidėti prie maisto kultūros, kad ir tėveliai, ir vaikai nebijotų namuose gaminti ir skanauti galbūt dar niekad neragautų produktų ir patiekalų,” – sako paslaugos įkūrėja.

Vakarienės prenumerata

Produktai su receptais

Vakarienės prenumeratos esmė – į namus pristatomi maisto produktai su receptais. Vienas didžiausių privalumų, kad produktų pristatoma tiksliai tiek, kiek reikia vakarienėms pagaminti, ir baigus jas ruošti šaldytuvas lieka tuščias. Ne mažiau svarbu tai, kad vakarienių prenumeratoriai kas vakarą minimalių pastangų dėka namuose valgo kokybišką, įvairų, gero restorano patiekalams prilygstantį maistą. Paslaugos tiekėjai rūpinasi, kad pagal detaliai surašytus receptus gaminti galėtų ne tik neįgudę tėveliai, bet ir ūgtelėję vaikai.

Daugiau apie šią paslaugą informacijos ieškokite čia>>>

Daugelyje pasaulio šalių jau labai stipriai išpopuliarėjusi paslauga klientų vertinama ne tik už tai, kad taupo laiką ir apsaugo nuo kasdieninio galvos skausmo „ką gaminti šį vakarą“. Vienas iš didžiausių privalumų, kad jos dėka klientų virtuvėse atsiranda patys įvairiausi produktai. Jeigu nesate tik namų šeimininkė, susipirkti savaitei, pavyzdžiui, tris dešimtis skirtingų ingredientų (būtent tiek jų vidutiniškai būna „Vakarienės prenumeratos“ keturių vakarienių krepšyje) neskaitant prieskonių ir aliejų, sutikite, nėra paprasta. Bolivinių balandų, perlinio kuskuso, saliero gumbo, gelteklės, kaliaropės, avinžirnių ir panašių produktų dažnai neperkame, nes tiesiog nežinome, nei kaip juos gaminti, nei su kuo valgyti. Nors pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo įvairūs valgymo įpročiai ir įsitikinimai, dėl vieno turbūt sutars visų požiūrių atstovai – maisto įvairovė yra svarbi bet kuriame maitinimosi plane.

O kiek patiekalų „sukasi ratu“ jūsų namuose? Kas savaitę? Kas mėnesį? Gal jau laikas išbandyti ką nors naujo?!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA