Spec. tarnybos ieško gyvybę sau atimti norėjusio žmogaus (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Spec. tarnybos ieško gyvybę sau atimti norėjusio žmogaus (atnaujinta)

Skaitytojo nuotr.

Antradienio vakaras Kaune neramus – praėjus vos kelioms valandoms po to, kai eismo įvykio metu žuvo žmogus, specialiosios tarnybos buvo informuotos apie kitą kaunietį, kuris teigė norintis nutraukti sau gyvybę.

[galerija kiek=””]

Apie 19 valandą prie Trijų mergelių tilto atvyko keletas ugniagesių gelbėtojų ir policijos ekipažų su narais. Pasak įvykio liudininkų, tarnybos kažko ieškojo vandenyje.

Ugniagesiai gelbėtojai portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, jog iškvietimas prie Trijų mergelių tilto buvo gautas, o jame teigiama, kad kažkas bando nusižudyti, tačiau kol kas žmogus nėra rastas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog apie 19:30 tarnybos su garsiniais signalais iš įvykio vietos išvyko.

Apie 19:45 kauniečiai taip pat pastebėjo, kad specialiosios tarnybos susirinkę Kauno Santakoje. Čia spec. tarnybos kažko ieško pakrantėse.

Ugniagesiai gelbėtojai patvirtino, jog apie 19:30 buvo gauta informacija, jog žmogus paskutinįkart buvo pastebėtas Kauno Santakoje, todėl šiuo metu tarnybos naršo Nemuno ir Neries pakrantes, tačiau kol kas nieko rasti nepavyko.

ATNAUJINTA 20:35

Policijos pareigūnų teigimu, Santakoje buvo ieškota 19 metų merginos pagal paskutinę jos buvimo vietą.

19-metė rasta ne vandenyje, šiuo metu yra sveika ir gyva.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog tai – ne pirmoji žmogaus paieška šiomis dienomis. Jau rašėme apie tai, jog antradienį po pietų, apie 14:12 buvo gautas pranešimas apie 9 metų berniuką, kuris išėjo iš močiutės namų, esančių Nemuno Krantinėje, ir negrįžo. Apie 15:40 pareigūnai vaiką surado sveiką, jis buvo grąžintas mamai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA