Kauniečiai paskutinėmis saulės voniomis lepinasi prie Lampėdžio ežero | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai paskutinėmis saulės voniomis lepinasi prie Lampėdžio ežero

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį, nuo pat ryto į Lampėdžio poilsiavietę vasariškais orais pasidžiaugti traukia būriai kauniečių. Apsilankius čia po vidurdienio, paplūdimyje deginosi, maudėsi ir vandens pramogomis lepinosi keli šimtai kauniečių.

[galerija kiek=”20″]

Iki vakaro šviečiant kaitriai saulei, manoma, kad poilsiautojų bus tiršta. Orų prognozė, kurią visada galima pasitikslinti čia, šiandien numatoma itin gera: saulė švies iki vakaro, sušils iki 24 laipsnių, o dangus bus giedras ir be lietaus.

Poilsiavietėje po vidurdienio portalo „Kas vyksta Kaune” sutikti kauniečiai pasakojo, kad naudojasi paskutinėmis giedromis rudens dienomis ir žada čia praleisti bent pusdienį.

„Oras puikus! Deginomės čia visą vasarą, taip pat ir treniruojamės šioje vietoje. Džiugu, kad visad aplinka labai tvarkinga, švaru, tikrai verta dėmesio. Žinoma, būtų nuostabu, jei visą rugsėjį būtų taip šilta, juk  vasara buvo tokia lietinga. Išvis, tokiu oru -„griekas” namuose sėdėti! Vanduo, grynas oras, ramuma – gamtoje geriausias poilsis nuo visų rūpesčių ir darbų“, – sakė Kristina, atvykusi čia su anūku.

Šiluma džiaugėsi ir Šarūnė, atvažiavusi pasideginti su dukra: „Dar kokią savaitėlę galėtų taip smagiai pašildyti, žinoma, dar sulauksime ir Bobų vasaros, tačiau kuo ilgiau džiugina šilti saulės spinduliai – tuo visų nuotaikos geresnės. Ir poilsiavietė labai patinka: čia tvarkinga, kasmet vis kas nors naujo įrengiama. Manau, tai vienas geriausių Kauno paplūdimių”, – sakė Šarūnė, atskleidusi, kad gryname ore praleis bent kelias valandas.

„Vasaros beveik nebuvo, tad kuo daugiau saulės, tuo geriau, šiandien deginsimės į valias. Jau ruduo, bet nuotaikos dar vasariškos, o ir patogu čia su vaikais pailsėti, tvarkinga, čia geriau, nei prie Kauno marių“, – teigė Marius, į abi rankas įsikibęs po atžalą.

Portalo kalbinti ežere plaukiojantys kauniečiai tvirtino, kad maudytis vanduo tinkamas: „Na, šiek tiek vėsokas vanduo, tačiau neblogas, pats tas”, – sakė Lukas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA