Geriausia tavo versija jau dabar atnaujintame „Girstučio“ sporto komplekse | Kas vyksta Kaune

Geriausia tavo versija jau dabar atnaujintame „Girstučio“ sporto komplekse

Tikriausiai kiekvienas esame girdėję posakį: „visur gerai, bet namuose geriausia“- tai tikra tiesa, bet nevalia juose užsisėdėti, kai atsinaujinęs „Girstučio“ sporto kompleksas kviečia ne tik pasiplaukioti, apsilankyti treniruoklių salėje, bet ir išbandyti grupinius užsiėmimus. Kiekvienas iš jūsų čia rasite savo poreikius atitinkančias treniruotes: jogą, kūno dizainą, zumbą, fitnesą, TRX ir dar daugelį kitų. Jūs net nepastebėsite, kaip ši vieta taps jūsų antraisiais namais.

Nustok skųstis – pradėk keistis

„Atėjo laikas atsisveikinti su gražia, neseniai pirkta suknele, nes tiesiog į ją nebetelpu. Negaliu vilkėti šių marškinių, nes mano pilvas viską gadina. Nauja rudens kolekcija tinka visiems tik ne man su tokia figūra. Išnešk, visus tuos veidrodžius iš namų jie mane erzina, tik pažiūrėk kaip aš atrodau“. Tikriausiai kiekvienas esame girdėję artimoje aplinkoje žmonių, kurie skundžiasi savo išvaizda ar ne vietoje atsiradusiu papildomu kilogramu, o gal tas žmogus, būtent, jūs ir esate? Nustokite savęs nemėgti, pradėkite kurti naują, geresnę savo versiją.

Ateikite į „Girstučio“ sporto kompleksą ir išbandykite naujus grupinius užsiėmimus. Tikime, kad pas mus atrasite savo mėgstamą laisvalaikio veiklą, kuri padės jums kasdien jaustis puikiai ir teiks teigiamų emocijų. Būtent, „Girstutis“ yra ta vieta, kurioje nėra vietos blogoms emocijoms ir mintims, o jeigu tokios kyla – akimirksniu išgaruoja karštoje pirtyje. Papildomi kilogramai irgi.

Jūsų laikas – „Girstučio“ sporto komplekse

Stengiamės kurti aplinką ir plečiame bendruomenę, kurioje jausitės lyg antruose namuose. Kauno „Girstučio“ sporto kompleksas spėjo nudžiuginti įvairaus amžiaus klientus, pasiūlydamas gausiai besiplečiantį paslaugų spektrą, tad čia patinkantį užsiėmimą ras tie, kurie mėgsta aktyvų sportą ir tie, kurie pirmenybę teikia ramesniems užsiėmimams. Kvalifikuoti „Girstučio“ sporto komplekso treneriai stengsis jums parodyti, jog sportuodami ir aktyviai judėdami, galite dar labiau pažinti save. Tik pagalvokite, ar ne puiku būtų dieną pradėti baseine, pasimatyti su senais bičiuliais ir kartu praleisti laiką sportuojant ar žengiant koja kojon aerobikos žingsniu? O gal tiesiog niekur neskubėti, susidėlioti mintis jogos užsiėmimuose ir skirti laiko sau? Tikimės, kad laikas praleistas „Girstutyje“ taps jūsų mažu kasdieniu įpročiu, kuris teiks jums malonumą, išlaisvins mintis ir kūną.

Būk savimi. Geriausia savo versija

Treniruotės žadins nuo ankstyvo ryto ir tęsis iki vėlyvo vakaro, tad tinkantį laiką ras kiekvienas. Sportas ir aktyvi veikla ugdo valią, ryžtą ir užsispyrimą, suteikia energijos, gerina atmintį, didina savivertę bei pasitikėjimą savimi. Sportuodami pas mus, atrasite bendraminčių, susirasite naujų hobių, patobulėsite, pasidarysite patrauklesni sau bei kitiems. Visai nesvarbu esate studentas, senjoras, vaikas ar visą dieną dirbantis ir užsiėmęs žmogus – „Girstučio“ sporto kompleksas laukia visų ir prižada jau po pirmų apsilankymų tapti jūsų draugu. O su pastaraisiais reikia susitikti ir kurti ryšį. Mes tam pasiruošę. Būk savimi. Geriausia savo versija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA