Pirmadienio pavakarę kauniečiai leidžia spūstyse | Kas vyksta Kaune

Pirmadienio pavakarę kauniečiai leidžia spūstyse

"Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Iš darbo geriau išeiti šiek tiek anksčiau – atrodo, tai vienintelis būdas išvengti vakarais mieste susidarančių spūsčių.

Jau praėjus kelioms dienoms nuo rugsėjo pradžios kauniečiai pastebi, kad spūsčių mieste ne mažėja, o netgi daugėja. Pirmadienio vakarą vairuotojams siūloma aplenkti Tunelio gatvę ir Radvilėnų plentą, taip pat – Parodos kalną, mat čia laikosi susiformavę spūstys.

Kauniečiai taip pat ragina aplenkti Krėvės prospekte esantį žiedą bei Kovo 11-osios gatvę, mat čia eismą stabdo troleibusai. „Dideli kamščiai nuo „Savo“ ir „Pasimatymo“, – teigia vairuotojai. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, troleibusų eismas šioje vietoje sustojęs dėl nutrūkusių troleibusų laidų. Skaitytojai teigia, jog troleibusus iš kelio traukia techninė pagalba.

Ir, aišku, jau tradicija tapęs ir ne mažiau vairuotojus erzinantis kamštis ir vėl susidarė Kauno aplinkkelyje važiuojant link prekybos centro „Mega“ – čia vairuotojų taip pat laukia kantrybės išbandymas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA