Kaune naujieji „Lidl“ dygsta kaip grybai po lietaus | Kas vyksta Kaune

Kaune naujieji „Lidl“ dygsta kaip grybai po lietaus

Š. Kubiliaus nuotr.

Vokiškos kilmės prekybos tinklas  „Lidl“ į Lietuvą birželį atėjo su trenksmu ir nepanašu, jog ketina pristabdyti – Kaune šiuo metu statomos trys parduotuvės.

Rugpjūčio pradžioje portalas Kas vyksta Kaune rašė apie naujo „Lidl“ vietą Savanorių pr. ir Statybininkų gatvės sankirtoje, o dabar paaiškėjo dar dvi naujos prekybos centro parduotuvių vietos, kuriose vyksta intensyvūs statybos darbai.

Viena iš jų atsiras Aleksote, Veiverių gatvėje, kur parduotuvės kontūrai jau suręsti. Kitas „Lidl“ atsidarys šalia prekybos centro „Molas“, K. Baršausko gatvėje.

Pasak „Lidl“ atstovės Agnės Gaižauskaitės, kol kas neatskleidžiama kada šie naujie prekybos centrai atvers duris.

„Neatskleidžiame plėtros planų dėl konkurencinių sumetimų, apie viską informuosime artėjant atidarymui“, – teigė A. Gaižauskaitė. Ji informavo, kad iki metų pabaigos Lietuvoje turėtų veikti 20 tinklo parduotuvių.

Kaune šiuo metu jau veikia du „Lidl“ prekybos centrai: vienas Šilainiuose, kitas – netoli Muravos sankryžos. Dar du turėtų iškilti jau numatytose vietose Aleksote ir netoli prekybos centro „Molas“. Įgyvendinus visus statybos projektus, kauniečiai galės naudotis 5 šio tinklo parduotuvių paslaugomis.  Sostinėje šiuo metu veikia 6 šio prekės ženklo parduotuvės, dar keturių atidarymai planuojami. Visą veikiančių ir dar statomų „Lidl“ parduotuvių Lietuvoje žemėlapį galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA