Olimpinė prizininkė M. Valčiukaitė – kitame amplua: „Ąžuolyno bėgime“ atbėgo trečia | Kas vyksta Kaune

Olimpinė prizininkė M. Valčiukaitė – kitame amplua: „Ąžuolyno bėgime“ atbėgo trečia

delfi.lt 2016/09/03 15:12

Šeštadienį Kaune ketvirtą kartą kauniečius į legendinį S. Dariaus ir S. Girėno stadioną bei Ąžuolyno parką sukvietė „Ąžuolyno bėgimas“. Jo metu visi aktyvaus laisvalaikio ir bėgimo entuziastai dalyvavo 15 km, 10 km ar 5 km varžybose. Vaikai su tėvais dalyvavo 100 metrų vaikų, 400 metrų moksleivių ir 400 šeimų bėgimo varžybose bei 100 metrų žmonų nešimo rungtyje. Visi dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais.

Norintys tiesiog pajausti bėgimo renginio azartą ir šventišką bėgo 3 km „Fun Run“ bėgime, be laiko fiksavimo ir medalių. „Ąžuolyno bėgime“ taip pat veikė sporto miestelis, kur buvo galima išsirinkti sau labiausiai tinkantį sporto būrelį.

Iš viso „Ažuolyno bėgime“ dalyvavo apie 1,5 tūkst. sporto entuziastų. Tradiciškai populiariausia distancija tapo 5 km bėgimas. Šiame bėgime dalyvavo ir krepšininkas Edgaras Ulanovas, lenktynininkas Vytautas Švedas, LMKL čempionės Kornelija Balčiūnaitė, Rasa Žemantauskaitė – Matlašaitienė, Akvilė Baronėnaitė, Kauno miesto tarybos narys Gediminas Vasiliauskas, sveikuolis Aurelijus Veryga.

Bėgime dalyvavo ir aktorius Rolandas Kazlas, pasirinkęs didžiausią 15 km nuotolį.

Pirmąjį rudens savaitgalį sportiškai praleisti susigundė neseniai Rio de Žaneirė pasirodę olimpiečiai. 10 km distancijoje pirmas atbėgo maratonininkas Remigijus Kančys, taip pat gerą sportinę formą pademonstravo irkluotojai Saulius Ritter bei Milda Valčiukaitė, kuri moterų grupėje atbėgo trečia.

 

Daugiau skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA