Kaunietis: mus vis dar aplenkia – padėkit | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: mus vis dar aplenkia – padėkit

Video stop kadras

Kaunas tvarkosi: remontuojami keliai, tvarkomi šaligatviai, prižiūrimi gėlynai… Tačiau vos pasukus kiek atokiau nuo pagrindinių miesto erdvių, pasitinka kiek kitoks vaizdas. Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi Žaliakalnio gyventojai, jau keletą metų kenčiantys staigiame posūkyje išaugusį „miškelį“.

Staigus posūkis apaugęs krūmokšniais

Kasdien Zikaro bei Mackevičiaus gatvėmis keliaujantis kaunietis kreipėsi į redakciją po keleto nesėkmingų bandymų pakeisti situaciją seniūnijoje – rašė skundus ir prašymus sutvarkyti J. Zikaro gatvėje esančius krūmus, kurie pasunkina matomumą ir taip staigiame posūkyje, esančiame ties J. Zikaro ir A. Mackevičiaus gatvių sankryžą.

„Mus vis dar aplenkia ir betvarkė nepakito, gal pagelbėtumėte?“ – rašė vyras. „Nuo praeitų metų keturiskart prašiau ant posūkio krūmus išpjauti, nes iš nuokalnės sunku išsukt, o į kalną mašinos tai atlekia…“ – teigė jis ir pridūrė, jog į minėtus prašymus atsižvelgta nebuvo.

Pasak Mantvydo, krūmynai be priežiūros augo jau keletą metų. Vyras su portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalino vaizdo įrašu iš pasivaikščiojimo minėtoje vietoje – per krūmus nesimato ne tik kas atvažiuoja kita gatve, bet ir kelio ženklai.

Nei skundų, nei prašymų nerado

Tiesa, savivaldybės atstovai teigė nežinantys apie jokius skundus, tačiau žadėjo, jog ateinančiu metu želdiniai bus nugenėti – Aplinkos apsaugos skyriuje jau išduotas leidimas šiems darbams.

Jie taip pat pridūrė, jog ateityje, norint padidinti saugumą minėtoje A. Mackevičiaus ir J. Zikaro gatvių sankirtoje ar panašiose vietose, gyventojai gali kreiptis į Kauno m. savivaldybės Transporto skyrių ir Eismo saugumo komisiją. Čia galėtų būti teikiami prašymai vadinamiesiems „veidrodžiams“ ar kitoms saugumą didinančioms priemonėms įrengti.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA