Tragiškas įvykis Kaune: įmonės teritorijoje žuvo prispaustas žmogus (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Tragiškas įvykis Kaune: įmonės teritorijoje žuvo prispaustas žmogus (atnaujinta)

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai ketvirtadienį pranešė apie tragišką nelaimę, kurios metu žuvo vienas žmogus.

Pasak policijos atstovų, pranešimas apie įvykį gautas 10:42 val., pirminiais duomenimis, kranas kliudė vieną 47-erių metų vyriškį, kuris deja, neišgyveno.

Tragiškas įvykis užfiksuotas Ateities plente, atvykę ugniagesiai gelbėtojai ištraukė vieną užspaustą, įkalintą žmogų. Jis buvo be gyvybės ženklų. Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo jo mirtį.

Dar vienas sužalotas asmuo skubiai išvežtas į Kauno klinikas. Šis žmogus nualpo, jis profilaktiškai nuvežtas į ligoninę patikrinimui.

Vieno liudininko teigimu, nelaimingas atsitikimas įvyko, kai jį prispaudė kranu keliamas krovinys.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Nelaimingą atsitikimą portalui „Kas vyksta Kaune” pakomentavo „Enerstena grupė“ generalinis direktorius Virginijus Ramanauskas.

„Pirmiausiai norime pareikšti nuoširdžią užuojautą žuvusio kolegos šeimai, draugams ir artimiesiems.

Tai yra pirmas toks nelaimingas atsitikimas mūsų įmonėje per 14 veiklos metų. Nelaimingo atsitikimo metu nukentėjo vienas žmogus. Nelaimė įvyko gaminių saugojimo aikštelėje atliekant įprastus kėlimo darbus, kai krano keliamas krovinys prispaudė žmogų. Krovimo darbus vykdė išorės subrangovas, o darbuose dalyvavęs kolega turėjo visas reikiamas kompetencijas ir ilgametę patirtį. Žuvęs kolega buvo patyręs specialistas, tai buvo jam įprastas darbas, kuris žinojo visas darbų saugos taisykles.

Šiuo metu policija ir Darbo inspekcija pradėjo nelaimės tyrimą. Mes savo ruožtu pradėjome vidinį tyrimą ir sieksime, kad tokios nelaimės niekada daugiau nepasikartotų”, – teigė įmonės vadovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA