Naujasis Kauno troleibusas neatlaikė | Kas vyksta Kaune

Naujasis Kauno troleibusas neatlaikė

Skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo, jog vienam iš vos kelias dienas gatvėse važinėjančių naujųjų troleibusų jau prireikė techninės pagalbos.

Pirmadienio per pietus K. Baršausko gatvėje sugedęs troleibusas nebegalėjo tęsti kelionės be techninės pagalbos. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, ilgajam troleibusui sugedo stabdžių sistema, todėl buvo iškviesta techninė pagalba.

Tiesa, troleibuso gabenti į remonto dirbtuves neprisireikė – nuspręsta gedimą pašalinti vietoje. O kol tai buvo daroma, troleibuso keleiviams teko rinktis kitą transportą.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog ilgieji Berkhof troleibusai buvo atgabenti į Kauną iš Olandijos. Jie keleivius veža 1-uoju, 7-uoju, 11-uoju, 13-uoju, 14-uoju 15-uoju ir 16-uoju maršrutais. Viešojoje erdvėje pastaruoju metu sklandė daug svarstymų, ar Kaune verta panaikinti, o gal tereikia patobulinti šiuo metu važinėjančius troleibusus bei jų linijas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA