Nufilmuota įžūli vagystė vidury dienos parduotuvėje: ieškoma rankas prikišusi moteris | Kas vyksta Kaune

Nufilmuota įžūli vagystė vidury dienos parduotuvėje: ieškoma rankas prikišusi moteris

Portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė kauniečio Mariaus prašymo pasidalinti informacija apie užfiksuotą įžūlią vagystę, kurią užfiksavo parduotuvėje įrengtos apsaugos vaizdo kameros. Su jų pagalba ir kauniečių pilietiškumu tikimės surasti šią, didelę gėdą sau padariusią moterį, kuriai nesvetimas lindimas į svetimus rankinukus.

[galerija kiek=””]

Pranešama, kad šeštadienį, apie 13 valandą prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusioje mobiliųjų telefonų parduotuvėje apsilankė moteris, kurios tikslas buvo pavogti svetimą piniginę.

Kaip rašė kaunietis, atsiuntęs informaciją, jo sužadėtinė visur ieškojo dingusios piniginės, jos nerado nei darbe, nei namuose, nei automobilyje. Tuomet kreipėmės į policiją dėl vagystės, nes manėme, kad ji šiaip sau nedingo. Ryte peržiūrėję apsaugos vaizdo kamerų įrašą pastebėjome, kad piniginė iš rankinės buvo ištraukta vienos vagišės, apsimetusios pirkėja. Pasinaudojusi proga, kai pardavėja aptarnavo kitus klientus, ji pasiėmė jai nepriklausančią piniginę ir skubiai pasišalino.

Kaunietis prašo, kad atsilieptų asmenys, galintys nurodyti, kas ta paslaptingoji moteris, kuri nėra abejinga svetimoms piniginėms ir pasinaudojusi proga, bando pasisavinti.

Kontaktai, kuriais reikėtų kreiptis: 8658 50706 Marius Poderys arba į Kauno apskrities Dainavos PK, kuris užregistravo pranešimą apie piniginės vagystę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA