Ieškojo ir policija, ir karinės oro pajėgos: grybautoją rado negyvą | Kas vyksta Kaune

Ieškojo ir policija, ir karinės oro pajėgos: grybautoją rado negyvą

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities policijos pareigūnai ir jiems talkinanti Lietuvos kariuomenės karinių oro pajėgų sraigtasparnio įgula pastarosiomis dienomis nuolat ieško miške pasiklydusių grybautojų. Nors daugeliu atveju pasiklydę žmonės rasti, vieno grybaujančio vyriškio gyvybės jiems išgelbėti nepavyko. Ketvirtadienio rytą, vykdydami pakartotinę paiešką miško masyve netoli Pravieniškių, policijos pareigūnai aptiko vyriškio kūną.

Rastas 64-erių vyriškis – su praskelta galva. Nemanoma, jog tai galėjo būti nužudymas, nes buvo rasta ir vyriškio piniginė, ir mobilusis telefonas. Spėjama, kad jis galėjo nukristi ir prasiskelti galvą arba tiesiog sušlubavo grybautojo sveikata, o pagalbos jis pasikviesti jau nebesugebėjo.

Vyriškis pasiklydo trečiadienį. Miške jo kūnas aptiktas maždaug po paros.

Kauno apskrities policijos pareigūnai vykstantiems grybauti primena ne tik pasitikrinti, ar turimi mobiliojo ryšio telefonai įkrauti, bet ir ragina nepamiršti dėvėti ryškesnę aprangą, su savimi turėti švilpuką ir visada susitarti dėl tikslios susitikimo vietos, jei išvykstate grybauti ne vieni. Jei tai daryti žadate vieni, nepamirškite apie kuo tikslesnę vietą, į kurią išvykstate, informuoti artimuosius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA