Kauniečiai rugsėjo pirmąją pasitiks išskirtiniame E. Jennings koncerte | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai rugsėjo pirmąją pasitiks išskirtiniame E. Jennings koncerte

Organizatorių nuotr.

Paskutinę šios vasaros dieną, rugsėjo 1 –osios išvakarėse, vyks ypatingas Ericos Jennings pasirodymas.

Vis tvirtesnius solo karjeros žingsnius žengianti atlikėja žada emocijų kupiną vakarą, skambant ne tik žinomiems, bet ir naujiems kūriniams.

Šią vasarą nustebinote išleidusi savo pirmąjį solo albumą ,,Leading me home”. Ar žadate daugiau staigmenų klausytojams, susirinkusiems į jūsų pasirodymą rugpjūčio 31- ąją Kaune?

Žinoma, staigmenų publikai esu paruošusi. Koncerto metu skambės nauji kūriniai iš mano solinio albumo ir senesnės dainos, tokios kaip ,,Lovely day”. Taip pat koveriai, kuriuos kai kurie žmonės jau žinos, o kiti – atras pirmąjį kartą. Šiuo akustiniu koncertu tikiuosi sukurti intymią atmosferą, leidžiančią publikai įsijausti į atliekamus kūrinius, atrasti juos vis iš naujo.

Praėjusioje Eurovizijoje jūsų pasirodymas sulaukė pagyrų bei ovacijų. Ar savo kurtos dainos pristatymas konkurse paskatino rinktis solinę karjerą? O, galbūt, tik pavirtino jūsų sprendimą?

Nuo pirmos minutės, kai parašiau ,,Leading me Home” jaučiau, kad tai – nepaprasta daina. Kaip kartais gyvenime nutinka, man pasisekė ir publikos reakcija tai tik patvirtino.

,,Leading me Home” – itin emocionalus kūrinys. Kitos šią vasarą pristatytos jūsų dainos taip pat kupinos jausmų. Papasakokite, kaip gimsta jūsų kūryba, kaip generuojasi visas jausminis pradas?

Šiuo albumu apnuoginau sielą bei atvėriau širdį, nebijojau būti pažeidžiama. Per pastaruosius kelis metus daug patyriau, o albumo kūrimas tapo geriausia terapija. Kūrybinio proceso metu pažinau ne tik save, bet ir mane supančią aplinką, suvokiau, kaip svarbu yra parodyti aplinkiniams, jog tu toks pat žmogus kaip ir jie – su savomis baimėmis bei kompleksais.

Pasirodymas rugpjūčio 31- ąją ,,Combo” – įžanga į jūsų naująjį karjeros etapą, ko tikitės iš šio koncerto?

Džiaugiuosi kiekvienu pasirodymu ir iš kiekvieno jų labai daug tikiuosi. Koncertas Kaune – ne išimtis, manau, tai bus puiki, džiuginanti repeticija prieš koncertinį turą, numatomą šį rudenį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA