Kauno meras darkart pateko į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Kauno meras darkart pateko į ligoninę

BNS 2016/08/23 11:14
Archyvas / R. Tenio nuotr.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis pirmadienį buvo operuotas dėl apendicito, BNS pranešė jo atstovas spaudai Tomas Grigalevičius.

Ligoninėje meras atsidūrė pirmadienį, po to, kai pilvo srityje pajuto stiprius skausmus. Kauno klinikose jam atlikta operacija, kurios metu pašalintas apendiksas.

Kaip BNS perduotame komentare teigia merą konsultuojantis Kauno klinikų Širdies, krūtinės ir kraujagyslių chirurgijos klinikos vadovas prof. Rimantas Benetis, šis susirgimas buvo netikėtas ir nesusijęs su anksčiau V.Matijošaičiui atlikta operacija.

„Jis klauso rekomendacijų, labai rūpinasi savo sveikata ir atsistatinėja pakankamai greitai“, – sako R.Benetis.

Kauno merui liepos pabaigoje buvo atlikta operacija, kurios metu suformuotos dvi aortos ir vainikinių arterijų jungtys, atlikta dviejų vožtuvų plastika, tai yra, koreguoti aortos ir dviburis vožtuvai. Prieš tai jis apie mėnesį gydėsi ligoninėje ir namie po to, kai birželio pradžioje prastai pasijuto padidėjus kraujospūdžiui.

Planuojama, kad reabilitaciją tęsiantis V.Matijošaitis į darbą grįš per kelias artimiausias savaites. Pasak specialistų, apendikso šalinimo operacija reikšmingesnės įtakos mero grįžimo į darbus datai neturės.

Kauno savivaldybės vadovui šiuo metu yra 59-eri.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA