Pasiklydusių grybautojų ieškojo gausios pareigūnų ir kariuomenės pajėgos | Kas vyksta Kaune

Pasiklydusių grybautojų ieškojo gausios pareigūnų ir kariuomenės pajėgos

Organizatorių nuotr.

Sekmadienį rugpjūčio 21 d., 16.40 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojai sulaukė pranešimo, kad Jonavos r., Karčiškių k., grybaujant miške dingo moteris (gimusi 1940 m.).

Nedelsiant paiešką pradėjo Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato patrulių ekipažas, prie jų netrukus prisijungė ir dar 5 Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės ekipažai. Pradėjus temti ir paieškai nedavus rezultatų, 21.00 val. buvo pasitelktas Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis. Apie 21.30 val. buvo gauta informacija, kad ieškota Jonavos r., Butonių sen., gyventoja atsirado Jonavoje. Moteriai pačiai išėjus iš miško, gyventojai ją pavežė iki policijos komisariato, todėl vykdyta paieška buvo nutraukta.

Vykdant jos paiešką, panašiu metu, apie 20.40 val., Kauno apskr. VPK buvo gautas dar vienas pranešimas apie tai, kad ir Kėdainių r., Krakių sen., Dotnuvos – Josvainių poligone, grybaudamas pasiklydo vyras (gimęs 1958 m.), kurio telefonas neveikia – yra išjungtas. Kadangi Jonavos r. paieškos veiksmai buvo nutraukti, nes moteris atsirado, pareigūnai, vykdę jos paiešką, vyko padėti į Kėdainius. Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnio pagalba apie 22.30 val. ieškotas vyras buvo surastas.

Kauno apskrities policijos pareigūnai vykstantiems grybauti primena ne tik pasitikrinti, ar turimi mobiliojo ryšio telefonai įkrauti, bet ir ragina nepamiršti dėvėti ryškesnę aprangą, su savimi turėti švilpuką ir visada susitarti dėl tikslios susitikimo vietos, jei išvykstate grybauti ne vieni. Jei tai daryti žadate vieni, nepamirškite apie kuo tikslesnę vietą, į kurią išvykstate, informuoti artimuosius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA