Žaliakalnio gyventojai: štai kas lieka po „Kauno švaros“ darbų | Kas vyksta Kaune

Žaliakalnio gyventojai: štai kas lieka po „Kauno švaros“ darbų

Skaitytojo nuotr.

„Džiugu, kad Kaunas tvarkosi, bet kodėl ne iki galo?“ – tokie kauniečių nusiskundimai jau ne pirmą kartą pasiekia mūsų redakciją. Šįkart jie dėl to, jog įmonė, kuri turėtų rūpintis mūsų miesto švara, savo darbus kažkodėl atlieka tik „iki pusės“.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi Algirdo gatvės gyventojai, pateikę net keletą nuotraukų, kaip po UAB „Kauno švara“ atliekamų darbų atrodo jų gatvė. „Labai džiaugiamės, jog pagaliau „Kauno švara“ pradėjo pjauti žolę ne tik pagrindinėse gatvėse“, – teigė gyventojai. „Tačiau štai kas lieka po „Švaros“ švarinimo darbų“, – pasakojo jie ir pridėjo net keletą nuotraukų, kuriose matosi atliktų darbų rezultatas.

Žaliakalnyje esančioje gatvėje buvo atlikti žolės pjovimo darbai, po kurių nupjauta žolė buvo palikta gulėti gatvės važiuojamojoje dalyje ir ant šaligatvio.

Tiesa, gyventojams pasiteiravus, kodėl gatvė nėra tvarkoma iki galo, ten dirbę darbuotojai teigė, jog tai – ne jų darbas. „Paklausus, ar neturėtų būti po žolės pjovimo sutvarkyti ir šaligatviai, buvo atsakyta, jog tai – ne „Švaros“ kompetencija ir jei vykdo tik pjovimo, bet ne šlavimo darbus. Mums tiesiog labai keista, kad taip vyksta…“ – apie juos nustebinusį atsakymą pasakojo Algirdo gatvės gyventojai.

Tuo tarpu UAB „Kauno švara“ atstovai nekomentavo nei kodėl kartu su žolės pjovimo brigada neatsiuntė ir darbuotojų, galinčių tą žolę sušluoti, nei ar tai – įprasta jų praktika.

Tiesa, pažadėjo, jog Algirdo gatvėje likusi žolė bus sušluota artimiausiu metu ir padėkojo už pranešimą – galbūt net nežinojo, jog nupjauta žolė ten taip ir liko gulėti?..

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA