Pėsčiųjų perėjoje partrenkta moteris | Kas vyksta Kaune

Pėsčiųjų perėjoje partrenkta moteris

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie skaudų eismo įvykį Sukilėlių prospekte. Pranešama, kad pėsčiųjų perėjoje partrenkta moteris.

[galerija kiek=””]

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko antradienį apie 16 valandą. Sukilėlių prospektu važiuojančio automobilio vairuotojas ties dantų ir žandikaulių ortopedijos klinika nepastebėjo per pėsčiųjų perėją einančios moters ir ją kliudė. Po kelių minučių į nelaimės vietą atvyko greitosios medicinos pagalbos medikai, kurie sužalotą moterį išvežė į Kauno klinikas.

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai, kurie aiškinasi detalias įvykio aplinkybes. Dėl eismo įvykio Sukilėlių prospekte formuojasi spūstys.

Jau rašėme, kad Sukilėlių prospekte planuojama naikinti nereguliuojamas pėsčiųjų perėjas, kurias turėtų pakeisti modernūs šviesoforai, sujungti į bendrą tinklą. Kada bus rekonstruotos šio itin judraus prospekto sankryžos ir perėjos, kol kas nėra aišku. Šie darbai turėtų vykti lygiagrečiai su daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės statybomis šalia Kauno klinikų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA