Po naktinių krepšinio varžybų – kruvino smurto protrūkis Kaune | Kas vyksta Kaune

Po naktinių krepšinio varžybų – kruvino smurto protrūkis Kaune

Asociatyvi/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Ne visi kauniečiai taikiai ir ramiai pasitiko rekordinį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sutriuškinimą. Vos prasidėjus olimpiniam mačui prieš Ispanijos krepšinio rinktinę, Kauno medikai neturėjo laiko nei minutės atokvėpiui. Į iškvietimus jie vyko iki pat ankstyvo ryto, kol Kauno gatvėse neliko pralaimėjimą alkoholinio gėrimo taurėje skandinančiųjų.

„Buvo tų muštynių. Užpuolimai, prakirstos galvos, sulaužytos rankos“, – trumpai portalui „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo Kauno greitosios medicinos pagalbos budinti gydytoja.

Dalis iškvietimų buvo atšaukta arba nukentėjusieji atsisakė vykti į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, pagrindinė konfliktų priežastis – besaikis alkoholio vartojimas ir nesivaldymas viešose vietose.

Tik prasidėjus Ispanijos ir Lietuvos krepšininkų susitikimui, medikai išskubėjo į M. Valančiaus gatvę, kur teikė pirmąją pagalbą nukentėjusiam vyriškiui.

Kruvini konfliktai vėliau fiksuoti Naujakurių ir Baltijos gatvėse, Rotušės aikštėje, Tilvikų take, E. Ožeškienės, L. Ivinskio ir Šviesos gatvėse, Vytauto ir A. Juozapavičiaus prospektuose.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo neįprastą situaciją L. Sapiegos ir E. Ožeškienės gatvių sankirtoje. Čia buvo stebimi aštuoni policijos ekipažai, netoli gulėjo vyriškis be gyvybės ženklų. Kaip portalui teigė Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas, šioje vietoje įvyko konfliktas, o nukentėjusysis pristatytas į Kauno klinikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA