Kauniečio reakcija po straipsnio: taksofonu prie mano namų naudojasi prabangių automobilių savininkai | Kas vyksta Kaune

Kauniečio reakcija po straipsnio: taksofonu prie mano namų naudojasi prabangių automobilių savininkai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Paskaitęs jūsų straipsnį apie taksofonus, nutariau pasidalinti savo nuomone, kam dar reikalingi taksofonai, į portalo „Kas vyksta Kaune” redakciją atsiųstame laiške rašo kaunietis Saulius.

Prie mano daugiabučio Kaune įrengtas viešas telefonas. Neslėpsiu, apsigyvenus naujame bute, buvo nuostaba, kodėl kauniečiai, turintys prabangius automobilius, privažiuoja prie taksofono ir nežinia kam skambina. Iš pradžių pagalvojau, keista, kad žmonės šiais laikais neturi mobiliųjų telefonų. Tačiau mano nuostabą po kelių dienų, pamačius vis tą patį prabangų automobilį pakeitė supratimas, kad taksofonas daliai žmonių garantuoja pokalbių privatumą, jų ne taip lengva pasiklausyti. Apie tai kalbėjomės su vietos gyventojais, kurie taip pat nusistebėjo, kodėl kauniečiai su prabangiais automobiliais naudojasi tokia atgyvena.

Kaunietis įtaria, kad taksofonai šiais laikais naudojami ne patiems geriausiems kėslams, nes mobilieji telefonai prieinami kiekvienam ir juos turi ne tik pirmokai, bet ir senyvo amžiaus žmonės.

Todėl nenustebkite, jei prie taksofono pamatysite prabangų „BMW“ ir jo vairuotoją kalbantį ne su prabangiu mobiliuoju, o elementariu taksofonu. Vadinasi, tam yra rimtos priežastys.

Jei savo nuomone ar pastebėjimu norite pasidalinti ir jūs, rašykite kaunas@kasvyksta.lt arba per specialią informacijos atsiuntimo formą „Pranešk naujieną“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA