Kaune prasidėjo dar vienos didelės statybos: kyla naujas prekybos centras „Lidl” | Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo dar vienos didelės statybos: kyla naujas prekybos centras „Lidl”

R.Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai teiraujasi, kokios statybos vyksta kvartale tarp Savanorių prospekto ir Statybininkų gatvės. Paaiškėjo, kad ten išdygs vienas, Lietuvos rinką bandantis užkariauti prekybos centras.

Anksčiau šiame pastate buvo prekiaujama drabužiais, gyvūnų priežiūros ar indų prekėmis ir kt. Dabar vyksta statybos darbai, šioje vietoje bus įrenginėjamas prekybos centras „Lidl”.

Spėjama, kad po naujai atidarytos parduotuvės, pasikeis eismo sąlygos ir  važiavimas Savanorių prospekto atkarpa, kurioje jis kertasi su Birželio 23-osios ir S. Žukausko gatvėmis.

Beje, netoliese planuojamo komercinio statinio – kitoje gatvės pusėje jau stovi vienas didžiulis prekybos centras „Rimi”, kelių kilometrų spinduliu įsikūrę dar bent 4 dideli prekybos centrai, tad šio mikrorajono gyventojai tikrai turės iš ko rinktis, o prekybininkai galės dar stipriau konkuruoti kainomis ir specialiais pasiūlymais.

Pasak „Lidl“ atstovės Agnės Gaižauskaitės, kol kas neatskleidžiama kada ši parduotuvė atvers duris.

„Neatskleidžiame plėtros planų dėl konkurencinių sumetimų, apie viską informuosime artėjant atidarymui”, – teigė A. Gaižauskaitė. Ji informavo, kad iki metų pabaigos Lietuvoje turėtų veikti 20 tinklo parduotuvių.

Kaune šiuo metu jau veikia du „Lidl” prekybos centrai: vienas Šilainiuose, kitas – netoli Muravos sankryžos. Dar du turėtų iškilti jau numatytose vietose Aleksote ir netoli prekybos centro „Molas”. Įgyvendinus visus statybos projektus, kauniečiai galės naudotis 5 šio tinklo parduotuvių paslaugomis.  Sostinėje šiuo metu veikia 6 šio prekės ženklo parduotuvės, dar keturių atidarymai planuojami. Visą veikiančių ir dar statomų „Lidl” parduotuvių Lietuvoje žemėlapį galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA