Po širdies operacijos V.Matijošaitis nenustoja gyventi: vakarojo „Jūros šventės” vakarėlyje | Kas vyksta Kaune

Po širdies operacijos V.Matijošaitis nenustoja gyventi: vakarojo „Jūros šventės” vakarėlyje

delfi.lt 2016/07/31 00:47

Keli šimtai žmonių šeštadienio vakarą susirinko į Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko surengtą padėkos vakarą Jūros šventės rėmėjams ir draugams. Jaukiame pobūvyje jo organizatoriams pavyko kurti atostogų Rivjeroje, kokia yra ir šiųmetės jūros šventė tema, atmosferą.

Puota surengta Smiltynės jachtklube, kuris tik šiemet po rekonstrukcijos atvėrė duris. Plazdenančios burės šventei suteikė ypatingą prieskonį.

Vardiniuose kvietimuose buvo nurodyta, jog vakaro aprangos kodas – marinistinis. Dauguma svečių jo paisė, todėl šventėje žmonių minia mirgėjo baltomis ir mėlynomis spalvomis.

Tarp visiems pažįstamų žinomų uostamiesčių žmonių sukiojosi ir svečiai iš Vilniaus ir Kauno. Į Klaipėdą atvyko Lietuvos televizijos ir radijo generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius su žmona, Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, bendrovės „Švyturio-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas, žurnalistė Jolanta Svirnelytė.

Primename, kad V.Matijošaičiui neseniai buvo atlikta širdies operacija. Darbo savaitės pabaigoje jis išrašytas iš  ligoninės, o artimiausias kelias savaites planuoja praleisti reabilitacijoje Palangoje.

Į sceną padėkoti Jūros šventės rėmėjams ir draugams Klaipėdos meras V. Grubliauskas pasikvietė ir savo dukra Elzę, su kuria atliko vos prieš kelias dienas įrašyta dainą, skirtą Klaipėdai ir Jūros šventės svečiams. „Tai yra mūsų debiutas, todėl būkite atlaidūs“, – į publiką kreipėsi V. Grubliauskas. Svečiai jo ir dukros pasirodymu buvo sužavėti.

Puotoje žmonės skanavo įvairių kokteilių, užkandžių. Jaukiame vakare svečiai bendravo vieni su kitais, jaukiai įsitaisė krėsluose ar sėdmaišiuose.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA