Norintiems nemokamai sportuoti Kaune: net 17 nemokamų treniruočių per savaitę | Kas vyksta Kaune

Norintiems nemokamai sportuoti Kaune: net 17 nemokamų treniruočių per savaitę

Archyvas / Organizatorių nuotr.

Praėjusių metų lapkritį į Kauną sugrįžęs ir šią vasarą įsibėgėjęs nemokamų treniruočių projektas „Judėk sveikai“ kiekvieną savaitę kauniečius kviečia į 17 užsiėmimų, vykstančių skirtingose miesto vietose.

Tarp kauniečiams siūlomų užsiėmimų – bėgimo, bokso, pilates, zumbos treniruotės, jogos ir moterims po gimdymo skirti užsiėmimai, senjorams ir vaikams pritaikytos treniruotės.

„Visiems kauniečiams ir miesto svečiams, nutarusiems pradėti sportuoti ir pabūti bendraminčių būryje, tvirtai sakau – verta išdrįsti ir apsilankyti „Judėk sveikai“ treniruotėse. Jos vyksta kiekvieną darbo dieną, kiekvienas gali išsirinkti treniruotes pagal sau tinkamą laiką, vietą, pobūdį bei intensyvumą“, – kalbėjo projekto „Judėk sveikai“ iniciatorius Gediminas Vasiliauskas.

„Judėk sveikai“ – didžiausias nemokamų mankštų ir treniruočių projektas Lietuvoje. Džiaugiuosi, kad iniciatyvą labai stipriai išplėtėme ir šiuo metu kauniečiams siūlome net 17 nemokamų treniruočių per savaitę“, – teigė projektą „Judėk sveikai“ vykdančios viešosios įstaigos „S. Dariaus ir S. Girėno sporto centras“ vadovas Giedrius Bielskus.

Treniruotės kiekvienam

Pasak G. Bielskaus, daugiausiai mankštų koncentruojasi ties miesto centrine dalimi. Žaliakalnyje – S. Dariaus ir S. Girėno sporto centre – siūloma išbandyti „Nike training club“ treniruotes, užsiėmimus vaikams, bėgimo ir pilates užsiėmimus. Mėgstantiems aktyvų sportą ir norintiems patobulinti bokso įgūdžius – Dainų slėnyje dukart per savaitę organizuojamos viešos bokso treniruotės.

Kiekvieną darbo dieną vykstančių treniruočių tvarkaraštį neseniai papildė ir Vytauto parke trečiadieniais ir penktadieniais rengiami zumbos šokiai.

Norintiems atsipalaiduoti ir mėgstantiems kiek ramesnes sporto šakas, net keturis kartus į savaitę siūloma sudalyvauti jogos treniruotėse. Pajudėti mėgstantys senjorai gali mankštintis Šilainiuose ir Panemunėje rengiamose specializuotose treniruotėse. O mamytės po gimdymo kartu su mažyliais kviečiamos išbandyti užsiėmimus, vykstančius „Ąžuolyno“ parke.

„Mūsų siekis – didinti žmonių fizinį aktyvumą. Šiame projekte vietą sau atras kiekvienas. Siūlome įvairaus pobūdžio ir intensyvumo treniruotes: nuo ramių, tokių kaip joga, iki intensyvių, tokių, kaip  „Nike training club“ ar boksas“, – kalbėjo G. Bielskus.

Išsamų treniruočių tvarkaraštį ir adresus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA