Savaitgalį Kaune – santykių aiškinimasis su ginklais ir šūviais | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį Kaune – santykių aiškinimasis su ginklais ir šūviais

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Savaitgalį Kauno apskrities policija registravo atvejus, kuomet prieš žmones buvo panaudoti šaunamieji ginklai. Vien per pastarąją parą tokių įvykių Kauno regione užfiksuota bent trys.

Apšaudytas gulintis lovoje

Netoli Kauno botanikos sodo, Aleksote, vienam vyriškiui naktinis poilsis baigėsi šūviais pro atvirą kambario langą.

Policijos suvestinėje skelbiama, jog naktį iš penktadienio į šeštadienį, iš karto po vidurnakčio Kaune, T. Ivanausko g., nenustatytas asmuo per pravirą terasos-balkono langą, nenustatytu šaunamuoju ginklu, du kartus šovė į kambaryje ant lovos buvusį vyrą (g. 1979 m.), kuris dėl paviršinių žaizdų galvoje gydomas ambulatoriškai.

Dienos metu grasino nužudyti prie laiptinės

Kitas įvykis užfiksuotas šeštadienio popietę. Pranešama, kad liepos 23 d. apie 15 valandą Kaune, Taikos g., prie namo, vyriškis, grasindamas, daiktu panašiu į pistoletą, grasino nušauti vyrą (g. 1986 m.).

Įtariamasis (g. 1965 m.) neblaivus (2,65 prom. alkoholio), pas kurį rastas ir paimtas orinis pistoletas, uždarytas į areštinę.

Apšaudė vakare žolę pjovusį kaimyną

Šeštadienio vakarą gautas pranešimas apie iš orinio šautuvo apšaudytą kaimyną. Įtariama, kad neblaiviam vyriškiui įgriso vakaro metu pjaunama žolė, todėl jis ėmėsi neleistinų veiksmų.

Policija skelbia, jog liepos 23 d. apie 22 val. Kaišiadorių r., Burbiškių k., kieme, neblaivus (3,19 prom. alkoholio) vyras (g. 1977 m.) šaudydamas iš orinio šautuvo, sužalojo žolę pjovusį kaimyną (g. 1974 m.), kuris dėl įdrėskimo kojoje, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Dėl visų šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai, sužalotų žmonių gyvybei pavojus negresia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA