Priverstiniai pokyčiai miesto viešajame transporte: troleibusai pakeisti autobusais | Kas vyksta Kaune

Priverstiniai pokyčiai miesto viešajame transporte: troleibusai pakeisti autobusais

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, jog Birštono gatvėje vykstantis intensyvus remontas sutrikdė įprastą miesto troleibusų eismą. Nuo šiandien visą savaitę vietoj tradicinių ir puikiai kauniečiams pažįstamų troleibusų maršrutų, viešojo transporto keleiviai turėtų būti atidesni, nes jie pakeisti autobusais, taip pat pakoreguota kai kurių maršrutų eismo schema.

Keleiviai turėtų atkreipti dėmesį, kad iki liepos mėnesio pabaigos vietoj pakeistų troleibusų maršrutų kursuoja autobusai, kurie pažymėti atitinkamais troleibusų trasų numeriais, o ant priekinio lango pakabinta ir įspėjamoji lentelė, jog šis autobusas važiuoja troleibuso maršrutu.

Primename, jog 1-uoju, 5-uoju, 7-uoju, 14-uoju bei 15-uoju troleibusų maršrutais važiuoja autobusai ir vietoj stotelių Nemuno gatvėje, jie stoja Birštono gatvėje esančioje Vilniaus g. stotelėje.

2-ojo maršruto troleibusų eismas kryptimi iš Islandijos pl. į Kauno pilį nukreipiamas iš centro per Savanorių prospektą.

Remonto metu, Birštono gatvėje atliekami gatvių dangos ardymo ir frezavimo darbai, vėliau bus sutvirtinti ir atstatyti pagrindai – įrengti nauji smėlio ir skaldos sluoksniai, šaligatviuose bus pakeisti bortai, paklotos naujos plytelės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA