Lygi, plati ir tuščia gatvė paryčiais tapo spąstais kauniečiui | Kas vyksta Kaune

Lygi, plati ir tuščia gatvė paryčiais tapo spąstais kauniečiui

Archyvo / L.Misiūno nuotr.

Penktadienio rytmetį Kauno pareigūnai išsiaiškino rimtą kauniečio nusižengimą. Nors didelės žalos jis nepridarė, jaunas kaunietis savo neapgalvotą poelgį lygioje ir plačioje gatvėje prisimins dar ilgai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai susidomėjo ankstyvą rytą Karaliaus Mindaugo prospekte įvykusiu eismo įvykiu. Jie teiraujasi, šios avarijos aplinkybės, mat tuo metu kai įvyko avarija, gatvės buvo tuščios, eismas beveik nevyko.

Kauno apskrities policijos atstovė spaudai Odeta Tumelytė informavo, jog apie 4.20 val. Patrulių rinktinės pareigūnai Karaliaus Mindaugo prospekte ties namu Nr. 64, pastebėjo automobilį, kuris atsimušė į šaligatvį.

Iš automobilio išlipęs vairuotojas akivaizdžiai buvo neblaivus, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas, kalba nebuvo rišli.

Vairuotojui patikrinus neblaivumą alkotesteriu, paaiškėjo, kad 21-erių jaunas vyras vairuoti sėdo išties būdamas neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,49 prom.

Jis pripažino, kad sėdo vairuoti „VW Golf” būdamas girtas. Pareigūnams patikrinus dokumentus, paaiškėjo, jog vyras ne tik sėdo vairuoti išgėręs, bet ir neturėdamas teisės tai daryti.

Apgadintas buvo tik automobilis, pirminiais duomenimis šaligatvis ir kelio danga nepažeista.

Vairuotojui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, automobilis nutransportuotas į saugomą automobilių aikštelę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA