Pirmoji Birštono gatvės darbų diena: eismas vyksta sudėtingai | Kas vyksta Kaune

Pirmoji Birštono gatvės darbų diena: eismas vyksta sudėtingai

R. Tenio nuotr.

Antradienio pavakarę, daugumai kauniečių skubant iš darbų Birštono gatve – teko sukaupti kantrybės likučius – šioje gatvėje, dėl pradėtų remonto darbų, striginėjo eismas.

Nors remontas sutrikdė eismą, tačiau suirutė nekilo, vairuotojai stengėsi elgtis kultūringai.

Šiandien vienoje intensyviausių Kauno gatvių pradėtas remontas tęsis apie 1,5 mėnesio. Remiantis statistika, šia gatve kasdien pravažiuoja tūkstančiai automobilių, tad pakitus eismo sąlygoms, raginama šią probleminę vietą aplenkti ir rinktis kitą maršrutą.

Eismas iš Karaliaus Mindaugo prospekto nuo Šančių link Šv. Gertrūdos gatvės nuo šiandien nukreipiamas Nemuno gatve. Nuo Aleksoto gatvės atvykstantis transportas Birštono gatve praleidžiamas.

Nuo trečiadienio, iš Kęstučio g. atvykstantys 10,23,29,35,37 ir 39 autobusų maršrutai bus nukreipti Nemuno gatve ir stos Vilniaus gatvės stotelėje. Nuo Aleksoto atvykstantiems autobusams bus įrengta nauja stotelė Gimnazijos gatvėje už sankryžos su Vilniaus gatve.

Remonto metu atliekami gatvių dangos ardymo ir frezavimo darbai, vėliau – sutvirtinti ir atstatyti pagrindai – įrengti nauji smėlio ir skaldos sluoksniai, šaligatviuose bus pakeisti bortai, paklotos naujos plytelės, jie taps pritaikyti neįgaliesiems bei dviratininkams.

Kauniečių ir miesto svečių prašoma iki rugpjūčio pabaigos būti kantriems ir šioje atkarpoje vairuotojams elgtis supratingai. Naująja, moderniai suremontuota Birštono gatve bus galima džiaugtis dar prieš pat rugsėjį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA