Kas vyksta Kaune liepos 8-10 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune liepos 8-10 dienomis? (renginių programa)

Organizatorių nuotr.

Jau tradiciškai portalas „Kas vyksta Kaune“ pristato artėjančio savaitgalio renginių programą.

Penktadienį po darbų, 17 valandą, visi „plieninių žirgų“ mėgėjai turėtų nepraleisti unikalios progos apsilankyti susitikime su „Muscat Bikers“ klubo viceprezidentu Rashad Al Balushi iš Omano Sultonato. Jis pasidalins savo patirtimi keliaujant po Europą ir pristatys jau 4-tąjį europinį turą, kurio metu aplankys 15 šalių. Būtina išankstinė registracija.

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas – kelias dienas trunkantis įvairių sričių festivalis, jau trečiąkart sukviesiantis visus į Visuomenės harmonizavimo parką. Čia tris dienas vyks ne tik susitikimai su daug pasiekusiais žmonėmis, bet ir naujausių filmų peržiūros, koncertai bei kitos pramogos. Nepamirškite įsigyti bilietų!

Liepos 4-ąją prasidėjęs ir iki pat sekmadienio truksiantis FAI pasaulio moterų karšto oro balionų čempionatas paskutinį vakarą kvies ne tik pasigrožėti tradiciniu naktiniu oro balionų paradu (nuo 22:30), bet ir pasimėgauti gyvos muzikos vakaru „Švęskime kartu!“, kurio metu koncertuos „Coldplay Tribute“.

Šilainių gyventojai arba kaip tik apie šį rajoną mažai ką težinantys bei fotografuoti mėgstantys turėtų nepraleisti sekmadienį nuo 11 valandos prasidėsiančio pasivaikščiojimo. Jį ves E. Šimkutė, o po to, esant geram orui, žadamas ir piknikas.

O kad orai nesugadintų pasibuvimo Harmonizacijos parke ar vakaro Birštone – kas 20 minučių atnaujinamą orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA