Vagių gaudynes patikėjo policijai ir neapsiriko | Kas vyksta Kaune

Vagių gaudynes patikėjo policijai ir neapsiriko

Kauno policijos nuotr.

Kaunietis Laurynas viešai dėkoja Kauno policijos pareigūnams, kurie operatyviai reagavo į pranešimą, jog kieme bandomi apvogti automobiliai bei greitai sugavo vagis.

„Labai noriu padėkoti Kauno policininkams padėjusiems šią naktį sulaikyti įtariamą automobilio vagį. Šiąnakt, apie 3 nakties, žmona išgirdo keistus garsus. Kadangi automobilis pirktas neseniai, iš karto pribėgusi prie lango ir pamatė, kad mūsų automobilis stumiamas per pievą, nes iš galo buvo užstatyta kita mašina.“

„Išlipęs iš lovos, iš karto nusileidau į apačią ir išgąsdinau vagis, jie labai greitai pasišalino. Tuo tarpu žmona jau bendravo su policija. Nepraėjus nei 5 min., keli ekipažai jau buvo įvykio vietoje, dar po 10 min., įtariamasis buvo policijos automobilyje. Gerai įsidėmėjau vieno asmens viršutinę aprangos dalį (sulaikytasis buvo būtent taip apsirengęs)“, – pareigūnų darbą gyrė kaunietis.

„Nežinau, kiek tiksliai pareigūnų ekipažų dalyvavo paieškose, bet suskaičiavau 5. Nepaisant nepavykusios vagystės, banditukai ir savo automobilį paliko. Už keliasdešimt metrų stovėjo VW PASSAT su rakteliais spynoje, atrakintas ir atidarytu langu. Didžiuojuosi vyrais. Ačiū tariu visos šeimos vardu! Ginti. Saugoti. Padėti.“, – dėkojo Laurynas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA