Kas vyksta Kaune liepos 1-3 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune liepos 1-3 dienomis? (renginių programa)

R.Tenio nuotr.

Pirmasis liepos savaitgalis Kaune – su mažiau, tačiau kur kas įvairesniais renginiais: ką veikti ras šeimos, muzikos mėgėjai, gyvūnų mėgėjai ir Kulautuvos pušyno mylėtojai.

Zoologijos sodas švenčia jau 78-ąjį savo gimtadienį ir ta proga pristato lankytojams net trijų dienų šventinę programą. Vyks įvairios edukacinės, parodomosios veiklos, konkursai, gyvūnų pristatymai ir daugybė kitų renginių.

Penktadienio vakarą roko mėgėjams siūlome praleisti Ramučiuose prie kultūros centro, mat čia vyks „Gatvės rokas‘16“. Nuo 18 valandos pajudės motociklininkų kolona, vyks jaunų roko grupių pasirodymai, o vakarą vainikuos AC/DC projektas, „Thundertale“ ir šventinis fejerverkas.

Liepos 2 dieną visi dainuojamosios poezijos, baladžių, akustinės muzikos ir folkmuzikos mėgėjai turėtų, kaip ir kasmet, skubėti į Kulautuvą. Čia vyks nuo 2001-ųjų organizuojamas festivalis „Akacijų Alėja“. Jis iš kitų festivalių išsiskiria ne tik tuo, kad yra visiškai nemokamas ir nekomercinis, bet ir tuo, jog pirmenybę teikia solistams (arba „one man band“, liet. „vieno žmogaus orkestrui“). Šiais metais programa žiūrovams prasidės nuo 17 valandos ir tęsis iki pat vidurnakčio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA