Dėl muštynių Nemuno saloje pasisakė ir kita konflikto pusė | Kas vyksta Kaune

Dėl muštynių Nemuno saloje pasisakė ir kita konflikto pusė

Portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė, kad trečiadienio pavakarę jaunuoliai talžė vaikiną, kuris gulėjo ant žemės. Nors praeiviams tai pasirodė kaip nevaržomas nepilnamečių smurtas, su redakcija susisiekė ir kita konflikto pusė, po praeivių šūksnių dingusi į miškelį.

Kaip jau rašėme, kitoje Nemuno salos pusėje dėmesį patraukė jaunuolių kompanija, kuri atrodė, kad kartu leidžia laisvalaikį. Tačiau po kelių akimirkų vienas iš jaunuolių jau gulėjo ant žemės, o jį tuo metu spyriais iš kojų ir smūgių iš kumščių pradėjo auklėti maždaug penkių paauglių grupuotė. Iš kito salos kranto praeiviams pradėjus šaukti , „baikit, kas čia vyksta“ jaunuoliai staiga atsitraukė nuo nelaimėlio ir pasišalino į šalimais esantį miškelį.

Nuskriausto vaikino pasiteiravus, už ką jį taip talžė, jis atsakė, kad nesupranta, nes tiesiog sėdėjo su mergina pakrantėje, kai priėjo iš matymo pažįstamų jaunuolių kompanija ir pradėjo priekabiauti. Gerokai apkultas jaunuolis mažiausiai jaudinasi dėl atimto cigarečių pakelio, tačiau atskleidė, kad šie jaunuoliai gali prisikabinti prie bet ko.

Turi žinoti, už ką gavo

Po paskelbtos publikacijos su portalo redakcija susisiekė jaunuolis, dalyvavęs konflikte. Jis teigia, kad nors nukentėjęs vaikinas ir sakė, kad nežino, dėl ko buvo sumuštas, jo nuomone, tai nėra tiesa.

„Jau labai vėlu bet man jau trūksta kantrybės. Norėčiau jums pasakyti, kad vaikinas, kurį auklėjome, prieš tai buvo sumušęs savo panelę ir per daug prisikalbėjęs. Dėl to buvo sumuštas mūsų draugas. Mes su juo susitikome, pakalbėjome, įspyrėme kelis vadinamuosius pendelius ir jis pabėgo. Tos pačios dienos vakarą jis vienam iš mūsų parašė žinutę, kad mes esame kieti tik kai šokam visi būryje, bet taip ir užsimiršo. Kitą dieną mes jį pamatėme su mūsų draugo panele ir tas draugas, kuriam rašė, kad jį sumuštų, pasiūlė „persimest“ vienas prieš vieną. Jie mušėsi dviese, taigi nemanau, kad čia reikėtų kažką šmeižti, kad esame Kauno marozai ir gaujiniai.

Tiesiog nelaiko nervai nuo tokių, kurie patys prisidirba ir nesugeba atsakyti už tai, ką pasakė ir padarė“, – savo pasiaiškinimą baigia dėstyti vienas iš jaunuolių, kuris pasipiktino paskelbta publikacija apie muštynes Nemuno saloje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA