Didžiausias virtualus kompiuterių salonas išsilaipino Kaune | Kas vyksta Kaune

Didžiausias virtualus kompiuterių salonas išsilaipino Kaune

Organizatorių nuotr.

Greičiausiai ne vienam teko lankytis dellshop.lt, lenovo24.lt, ishop.lt, asusshop.lt, hp24.lt, neriba.lt ar samsung24.lt e. parduotuvėse, kurias valdo bendrovė „Skaitmeninis pasaulis“. Nuo šiol virtualiuose salonuose parduodamas prekes bus galima „gyvai“ išvysti naujame įmonės atidarytame „NERIBA“ kompiuterių salone Savanorių prospekte.

Apie naujojo salono skirtumus, Lietuvoje pritaikytą užsienyje populiarėjančią tendenciją bei galimybę pirkti kompiuterį už pusę kainos pasakoja naujasis įmonės vadovas Jurgis Gylys.

Kuo salonas bus kitoks nei įprasta Lietuvoje?

Galvodami apie NERIBA salono koncepciją, stengėmės inovatyviai pažvelgti į kliento poreikius bei pagauti užsienyje kylančias tendencijas. Viena iš tokių tendencijų – prekių ekspozicijos, vadinamieji „showroom“, dedikuotos išskirtinai vienam gamintojui ir visam naujausiam jo asortimentui. Esame autorizuoti gamintojų pardavėjai, atstovaujame jų prekių ženklus ir valdome jų prekių ženklo e. parduotuves, todėl mūsų salone „showroom‘ai“ vadinami „brandcorner‘iais“. Tokios koncepcijos prekybos salono kitur Lietuvoje nėra, mes esame pirmieji iš buitinės ir kompiuterinės technikos pardavėjų tai pasiūlę. Daug kur galima pamatyti atskirus pavienius modelius, kurie tuo metu dar neparduoti, o pas mus klientai ras pilną gamintojo modelių liniją. Tai vienas iš mūsų salono išskirtinumų.

Norime, kad vartotojai, besidomintys konkrečiu prekės ženklu, mūsų salone gautų visapusišką paslaugą: galėtų išsiaiškinti, pačiupinėti, išbandyti ir įsigyti. Daugelyje kitų salonų kompiuterį galima tik pamatyti, o mes suteikiame galimybę jį „gyvai“ išbandyti. Atsineškite savo žaidimų diską ir įsitikinkite, ar konkretus kompiuteris jums tinka. Tai dar vienas iš mūsų salone siūlomų paslaugų privalumų.

Be to, pirkėjams patogu, kai vienoje vietoje jie gali palyginti analogiškus skirtingų prekių ženklų modelius ir priimti geriausiai jų poreikius atitinkantį sprendimą.

Žinome, kokie smalsūs yra mūsų klientai, todėl salono ekspozicijos bei pristatomi prekių ženklai periodiškai keisis. Šiuo metu salone rasite Apple, Dell ir Lenovo „brandcornerius“, po kurio laiko eksponuosime Asus, HP ar kokio nors kito gamintojo asortimentą. Planuojame skirti dėmesį virtualios realybės sprendimams.

Be kita ko, liepos ir rugpjūčio mėnesiais salono lankytojų laukia staigmena – loterija, kurios laimėtojas galės įsigyti kompiuterį vos už pusę kainos arba susigrąžinti net 50% jau įsigyto kompiuterio vertės. Norinčius pasinaudoti šia galimybe, kviečiu susipažinti su loterijos taisyklėmis ir sudalyvauti.

Kaip interneto parduotuvėje atsirado salonas?

Šis salonas ir ekspozicija yra įmonėje vykstančių pokyčių dalis. Valdome ne vieną elektroninę parduotuvę, dauguma jų – rinkos lyderės. Iki šiol jos visos veikė atskirai, kiekviena savo vardu. Nuo rugpjūčio mėnesio rinkoje būsime atpažįstami bendru – NERIBA.lt – vardu, ir nuolat siūlysime pirkėjams naujovių. Viena pirmųjų – jau aptarta salono koncepcija. Atidarydami saloną norime suteikti galimybę pirkėjams iš arčiau susipažinti su preke, kuria jie susidomėjo. Taip pat kviečiame klientus apsilankyti ne tik tada, kai ieško jau konkrečios prekės, bet tiesiog ateiti pasmalsauti, pasidomėti, patirti ir pasikonsultuoti, o išsirinkus patikusią prekę čia vietoje ją ir įsigyti.

Šioje interneto eroje pardavėjai yra nutolę nuo vartotojų, bendrauja su jais per kompiuterio ekraną. Tai, žinoma, patogu, tačiau mes siekiame užmegzti artimesnį ryšį su mūsų klientais, geriau juos pažinti, kad galėtume pasiūlyti jiems reikalingų naujų produktų ir paslaugų. Manome, jog toks e. parduotuvių ir salono derinys atitiks įvairių klientų lūkesčius ir suteiks jiems dar platesnes galimybes rasti ir įsigyti norimą prekę.

Jūsų įmonė – tikrai ne naujokė rinkoje. Visgi prisistatykite pirkėjams, kurie jūsų nepažįsta.

UAB „Skaitmeninis pasaulis“ – tai grupė internetinių parduotuvių, prekiaujančių kompiuteriais ir buitine technika e. parduotuvėse (dellshop.lt, lenovo24.lt, ishop.lt, asusshop.lt, hp24.lt, neriba.lt, samsung24.lt), visas jas ir valdome. Artimiausiu metu planuojame atidaryti dar daugiau e. parduotuvių ir sujungti jas vienu NERIBOS vardu. Atstovaujame geriausius gamintojus, esame tarsi jų ambasadoriai internete.

Itin didelį dėmesį skiriame klientų aptarnavimo kokybei. Ja pagrįstai galime didžiuotis: klientų vertinimu, kurį atlieka nepriklausoma sistema evertink.lt, mūsų valdomos interneto parduotuvės yra tarp lyderių. Visa tai yra nuoseklaus ilgamečio darbo rezultatas, juk esame viena iš ilgiausiai internete prekiaujančių įmonių, o Neriba.lt skelbiama  pirmąja interneto parduotuve Lietuvoje.

Kokie NERIBOS ateities planai? Kokių dar naujovių siūlysit pirkėjams?

Ateities planų yra tikrai daug. Tai ir naujas salonas Vilniuje, ir naujos paslaugos pirkėjams, ir nauja pirkimo internetu patirtis, kurią pasiūlysime išbandyti jau artimiausiu metu. Netrukus pakviesime pirkėjus registruotis į klubą, kurio nariai turės daug papildomų privalumų perkant mūsų interneto parduotuvėse. Vienas iš jų – galimybė susigrąžinti visą ar dalį sumos už pirkinius. Taip pat norime sudaryti galimybes klientams susipažinti su IT sektoriaus pažanga – kartu su gamintojais planuojame pristatyti tokius produktus, kurie galbūt ir neatras savo pirkėjo Lietuvoje, tačiau besidomintieji technologijų naujovėmis galėtų pamatyti ir išbandyti šiuos išskirtinius gaminius. Taigi, sekite mūsų naujienas ir viską sužinokite pirmieji. Ir, žinoma, lauksime visų apsilankančių mūsų salone bei sėkmės dalyvausiantiems loterijoje.

Naujas „Neriba“ salonas Kaune, Savanorių pr. 192
Klientų aptarnavimo telefonas +370 661 05551
El. paštas: info@neriba.lt
Daugiau informacijos rasite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA