Atvažiavo atsiimti diplomų, o kad ne vieni mieste gyvena – pamiršo | Kas vyksta Kaune

Atvažiavo atsiimti diplomų, o kad ne vieni mieste gyvena – pamiršo

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Studijas baigę absolventai šiomis dienomis skuba atsiimti mokslo baigimo pažymėjimo, išsvajotojo diplomo, kuris daugeliui rodys tolimesnį gyvenimo kelią. Tačiau ne visiems į trečiadienio vakarą surengtą šventę Kauno sporto halėje atvykusiems studentams ir jų palaikymo komandoms, pavyko automobilius pasistatyti pagal kelių eismo taisykles.

Su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė kaunietė Rūta, kuri pasipiktino Kauno kolegijos diplomų įteikimo renginiu, o tiksliau chaotiška eismo tvarka. Ji teigia, kad per tokius renginius turėtų būti papildomai reguliuojamas eismas, nes Parodos ir Sporto gatvių sankirtoje – visiškas chaosas, jau nekalbant apie Perkūno gatvę ir automobilių statymą po draudžiamais ženklais.

Skaitytoja teigia, kad vietos gyventojams tai papildomi sunkumai patenkant į namus ir ne gana to, užstatyti kai kurie įvažiavimai į privačius kiemus.

Perkūno alėjoje renginio metu automobiliai buvo paliekami ant žalios vejos, tiesiog sankryžoje arba po draudžiamais ženklais. Kai kurie į diplomų įteikimo šventę skubėję visiškai pamiršo, ką reiškia vadovautis kelių eismo taisyklėmis ar jausti pagarbą kitiems, negalvojant tik apie save.

Kaunietė ragina policiją imtis priemonių, kai vyksta daug lankytojų sulaukiantys renginiai, kuomet dėl automobilių problemų patiria ne tik čia gyvenantys, bet ir specialiosios tarnybos, kurios reikalui esant, operatyviai negalėtų atvykti į įvykio vietą kaip tai nutiko vykstant televiziniam renginiui, kuomet sporto halėje kilo gaisras.

Apie eismo pertvarkas šioje vietoje reikėtų pradėti galvoti jau dabar. Kai kurie vietos gyventojai nerimauja, kad rekonstravus Dariaus ir Girėno stadioną, eismo chaosas šioje miesto dalyje tvyros nuolat.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA