Tragiškas susidūrimas Kaune: žuvo motociklininkas | Kas vyksta Kaune

Tragiškas susidūrimas Kaune: žuvo motociklininkas

Skaitytojo S.Kozlov nuotr.

Pirmadienio vakaras Kaune pažymėtas tragišku įvykiu. Kaip pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, Aleksote avarija nusinešė motociklininko gyvybę.

Pirminiais duomenimis, lengvojo automobilio „Ford” ir motociklo „BMW” susidūrimas apie 20:30 val. įvyko Veiverių gatvėje, ties Technikumo gatvės sankryža.

Kauno greitosios medicinos pagalbos budinčioji gydytoja portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad atvykusi medikų brigada jau niekuo nebegalėjo padėti motociklo vairuotojui. Tuo tarpu lengvojo automobilio vairuotojas dėl sužalojimų išvežtas į Kauno klinikas.

Avarijos vietoje pasitinka kraupiai atrodantis reginys. Į automobilį atsitrenkęs motociklas pabiręs į dalis, šalia mėtosi asmeniniai motociklininko daiktai. Po smūgio į automobilį jis užsidegė, tačiau iki atskubant ugniagesiams, motociklas buvo užgesintas. Šalia avarijos vietos – daug vietos gyventojų ir vaikų, kurie apžiūrinėja avarijos padarinius.

Kol kas neaišku, kaip įvyko ši, gyvybę nusinešusi avarija. Viešojoje erdvėje kauniečiai dalinasi, kad motociklą vairavęs vaikinas – vos 25-erių sulaukęs Paulius, gyvenęs netoliese, Juodelynėje.

Skaitytojai pastebi, kad motociklas važiavo greitai, mažiausiai kelis kartus greičiau nei leistina, kiti rašo matę ar girdėję, kad prieš tai minėtą motociklą sekė policijos ekipažas. Liudininkai pastebi, kad į įvykio vietą po avarijos pirmiausiai atvyko du medikų ekipažai, ugniagesiai, o galiausiai ir policija.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas, pirmadienio vakarą pasidomėjęs įvykio detalėmis, portalui „Kas vyksta Kaune” teigė, kad policijos pareigūnai minėto motociklo miesto gatvėmis nepersekiojo, tačiau panašiu metu Veiverių gatve su įjungtais švyturėliais pareigūnai skubėjo į kitą iškvietimą, smurtą artimoje aplinkoje.

Pareigūnai tikslina šio įvykio aplinkybes, nustatinėja liudininkus, mačiusius šį eismo įvykį. Asmenis,mačiusius šį eismo ivykį ar turinčius tyrimui reikšmingos informacijos, prašome skambinti į Kauno apskrities policiją tel. (8 37) 30 34 50.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA