Turite nenaudojamą dviratį? Padovanokite jį sunkiai gyvenantiems vaikams | Kas vyksta Kaune

Turite nenaudojamą dviratį? Padovanokite jį sunkiai gyvenantiems vaikams

RGfondo nuotr.

Ar Jums pažįstamas tas jausmas iš vaikystės, kai kepinant saulei lekiate su dviračiu nuo kalno iškėlęs kojas, o vėjas kedena plaukus ir širdis, atrodo, iššoks iš krūtinės? Ar po vasariškos liūties taškote didžiausias balas savo dviračio ratais?

[galerija kiek=””]

Taip. Šios akimirkos daugelio mūsų atsiminimų albumuose. Mūsų, bet ne šimtų ar net tūkstančių vaikų, kurie šį jausmą tegali įsivaizduoti žvelgdami į krykštaujančius bendraamžius.

Jau trečius metus iš eilės RG vaikų labdaros ir paramos fondas kartu su Rotaract Club of Kaunas Fortness – Kauno Tvirtovės klubas inicijuoja projektą, kurio metu ragina padovanoti sunkiau gyvenantiems vaikams vasarą, minant dviračio pedalus.

„Jeigu jūsų sandėliuke ar garaže dūla nenaudojamas dviratis, kviečiami jį padovanoti vaikams, kurie apie jį tegali svajoti. Net jeigu jūsų dviratis prastesnės būklės ar nevažiuojantis, mes jį paimsime ir sutvarkysime, kad mūsų mažieji galėtų džiaugtis tikra vaikiška vasara“, – kviečia RG vaikų labdaros ir paramos fondo vadovas Dovydas Valiuška.

2014-ias metais RG vaikų labdaros ir paramos fondas vaikams padovanojo 7 dviračius, 2015-ais metais surinko, pataisė ir padovanojo 12-ika dviračių, kuriuos perdavė geros valios žmonės. Šiais metais į kauniečių kvietimą jau atsiliepė Pagalba visos Lietuvos šeimoms grupė bei dviračių meistrai www.manodviratis.lt

„Tikimės, kad šiemet dar daugiau vaikų galės minti dviračių pedalus. Todėl raginame visus geros valios žmonės atsiliepti į mūsų kvietimą“, – sako D. Valiuška.

Jeigu gyvenate Kaune, nereikalingą dviratį prašoma atvežti į www.manodviratis.lt parduotuvę Taikos pr. 34A. Jeigu neturite tokios galimybės, ar gyvenate kitame Lietuvos mieste – susisiekite su RG vaikų labdaros ir paramos fondu el. paštu info@rgfondas.lt arba facebook paskyroje RGfondas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA