Liūdna žinia dviratininkams – dulkėmis teks kvėpuoti ir toliau | Kas vyksta Kaune

Liūdna žinia dviratininkams – dulkėmis teks kvėpuoti ir toliau

R. Tenio nuotr.

Dviratininkams mėgstantiems pasivažinėti naujuoju į Kačerginę vedančiu dviračių taku ir toliau teks kęsti dulkių debesis – šalia tako esantis žvyrkelis daug meilės iš rajono valdžios nesulauks.

Netoliese gyvenantys žmonės nuolat skundžiasi dulkių kamuoliais bei tragiška kelio kokybe, o ir neseniai tiesto dviračių tako vengia dviratininkai bei riedutininkai dėl ant asfalto atsiradusios skaldos ir dulkių.

„Važiuojant tokiu keliu galima ne tik detales pamesti, bet ir dantis. Žmonės pasistatę namus šalia kelio gyvena dulkėse, kai kurie nuo ankstyvo ryto pila vandenį kelio atkarpoje šalia namų. Net žmonės ten sportuoja užsidengę veidą marškinėliais ar kokia skara, kad kuo mažiau kvėpuotų dulkėmis. Taip pat važiuojant automobiliams iš po ratų lekia akmenukai, kurie rimtai gali sužeisti dviračių taku keliaujančius žmones“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ rašė skaitytojas.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Ringaudų seniūnijos seniūnu Viktoru Petravičiumi, pastarasis teigė, jog šiuo klausimu yra gauta nemažai skundų ir situacija bus tvarkoma.

„Taip, apie šią situaciją žinome. Vos tik bus pabaigta kelio į Šakius rekonstrukcija imsimės šio kelio. Jis jau kitą savaitę turėtų būti sutvarkytas bei aplygintas“, – portalui pasakojo V. Petravičius, tačiau pridūrė, jog dulkėjimo problema sprendžiama nebus, nes, seniūno žodžiais, nėra pinigų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA