Kaune triukus su ruoniu atliko garsus iliuzionistas | Kas vyksta Kaune

Kaune triukus su ruoniu atliko garsus iliuzionistas

Organizatorių nuotr.

Zoologijos sode šį sekmadienį nusidriekė eilės, nekantrūs lankytojai būriavosi norėdami patekti į naujojo ruonio voljero atidarymo renginį. Pasak organizatorių, prie ruonio voljero susirinko kaip niekada gausi smalsių lankytojų minia.

[galerija kiek=”28″]

Pastaruoju metu ruonio baseinas vis dažiau atkreipdavo susirūpinusių lankytojų dėmesį dėl jo itin prastos būklės – baseine buvo pradėjęs byrėti tinkas, todėl ilgainiui tai būtų ėmę kelti grėsmę gyvūno sveikatai.

Rekonstrukcijos darbai zoologijos sode prasidėjo prieš kelis mėnesius, o šios dienos renginio metu visi surinkusieji būriavosi prie naujai įrengto ruonio baseino. Naujojo voljero atidarymui skirtoje šventėje netrūko įvairių atrakcijų ir siurprizų – lankytojus linksmino garsus iliuzionistas Mantas Wizard, kuris juokavo, jog šiandien jo asistentu buvo zoologijos sodo ruonis Kajus.

Prieš keletą mėnesių į zoologijos sodą kreipėsi įmonės Hegelman Transporte vadovas Anton Hegelmann su šeima aplankęs zoologijos sodą pasiūlė skirti paramą voljero atnaujinimui. Gyvūno voljero atnaujinimas, pasak ruonio rėmėjų buvo tarsi dar viena pramoga, kadangi teko ne tik stebėti gražėjantį voljerą, tačiau dalyvauti remonto darbų planavime, daug bendrauti su zoologijos sodo specialistais, o renginio dieną didžiausia atrakcija tapo galimybė pašerti ruonį žuvimis. Ruonio voljero atnaujinimui įmonė skyrė 15,000 eurų, taip pat prisidėjo ir darbų rangovai.

Pamatyti naująjį voljerą bei jame gyvenantį ruonį Kajų zoologijos sode Kaune nuo šiol galės visi norintys. Kasdien zoologijos sodas vykdo ruonio parodomuosius šėrimus, kurių metu lankytojai patys gali pašerti ruonį žuvimis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA