Pagarsėjusiame Kauno daugiabutyje nugriaudėjo sprogimas | Kas vyksta Kaune

Pagarsėjusiame Kauno daugiabutyje nugriaudėjo sprogimas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Vėlyvą šeštadienio vakarą Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą, kad viename iš pagarsėjusių Vilijampolės daugiabučių įvyko sprogimas.

Gavę pranešimą, į įvykio vietą Lampėdžių g. 10 išskubėjo ugniagesių-gelbėtojų, medikų ir policijos ekipažai. Atvykus, rastas sužalotas, 33-ejų buto šeimininkas, kuriam reikėjo medikų pagalbos.

Patalpas apžiūrėję ugniagesiai sprogmenų likučių nerado, todėl kol kas neaišku, kas konkrečiai įvyko. Sprogimą sukėlęs daiktas įmestas per kambario langą, kuris yra prie bendrojo naudojimo balkono, į kurį galima laisvai patekti.

Nors apie įvykį vietos gyventojai buvo nekalbūs, kiemo vaikai spėja, kad vyriškis, jų žodžiais tariant, galėjo per daug „prisichamėlinti“. Dar kiti spėja, kad bute galėjo vykti išgertuvės, o jų eigoje dalyviai galėjo kažko nepasidalinti.

Policijos departamentas skelbia, jog birželio 18 d. apie 23 val. 50 min. Kaune, Lampėdžių g., bendrabučio kambaryje, įvyko sprogimas, kurio metu aprūko kambario sienos, išvirto durys bei sužalotas šeimininkas (g. 1982 m.), kuris dėl rankos ir kojos apdegimo pristatytas į ligoninę.

Bendrabučio tipo daugiabutyje yra įsikūrusi Vilijampolės seniūnija, o bendrojo naudojimo laiptinėje – vaizdas kaip po karo. Sienos byloja, kad čia orgijos vyksta nuolat, o gyventojai ne itin rūpinasi bendromis patalpomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA