Roko dievaičiai „Muse” kilnojo „Žalgirio” arenos stogą | Kas vyksta Kaune

Roko dievaičiai „Muse” kilnojo „Žalgirio” arenos stogą

delfi.lt 2016/06/17 23:49

Roko ir alternatyvios muzikos gerbėjų dievaičiai „Muse“ pagaliau pradžiugino Lietuvos publiką – penktadienio vakarą vienas populiariausių roko kolektyvų pasaulyje pasirodė Kauno „Žalgirio“ arenoje.

To „Žalgirio“ arenoje dar nebuvo, pirmą kartą per 5 arenos gyvavimo metus buvo nuimtas kubas. Tai buvo padaryta tam, kad „Muse“ koncerte būtų panaudota įspūdingos garso bei vaizdo projekcijos. Prasidėjus koncertus nuo arenos stogo nusileido didžiuliai šviečiantys rutuliai, kurie pradėjo pasaulinio garso roko atlikėjų koncertą Kaune.

„Epinis“, „nuostabus“, „ambicingas“ – tokie komplimentai liejasi žiniasklaidoje kone po kiekvieno šių rokerių pasirodymo scenoje. Jie netausoja savęs, ne be reikalo visame pasaulyje garsūs atlikėjai yra itin gerbiami už tai, ką kas kartą pademonstruoja scenoje.

Akivaizdu, kad ir šįkart žiniasklaidos mėgstama frazė „nunešė stogą“ tapo realybe. Niekas neabejoja – jų muzika išties galinga.

Hitų „Starlight“, „Supermassive Black hole“, „Hysteria“, „Time Is Running Out“, „Resistance“, „Madness“ ir daugybės kitų žinomų dainų atlikėjai Lietuvoje lankosi pirmą kartą.

Daugiau nei dešimtmetį roko muzikos populiarumo viršūnėje karaliaujantys „Muse“ Kaune parodė „360 laipsnių“ šou. Scena sukonstruota pačiame arenos viduryje, gerbėjai juos mato iš visų pusių. Šis pasirodymas Kaune – pasaulinio turo „Drones World Tour“ dalis. Rokeriai pristato naujausią savo albumą „Drones“, kuris klausytojų ausis ir širdis pasiekė dar pernai.

Beje,,grupės lyderis yra daugiausiai gitarų sudaužęs rokeris. Apimtas euforijos, Mattas Bellamy mėgsta scenoje daužyti instrumentus. 2010-aisiais jis už tai buvo įrašytas į Guinnesso rekordų knygą. Per grupės pasaulines gastroles „Absolution Tour“ jis sudaužė 140 gitarų – daugiau nei bet kuris kitas muzikantas per vieną koncertų turą.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA