Kaunietis: lipant iš autobuso mane su vaiku prispaudė | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: lipant iš autobuso mane su vaiku prispaudė

R. Tenio nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus kreipėsi kaunietis, per plauką išvengęs nelaimės viešajame transporte.

Kaunietis Vilmantas pasakojo, jog šiandien apie 10 ryto, lipant iš 35 autobuso Salantų stotelėje, jis buvo prispaustas autobuso durų. Ši situacija – ne nauja daugumai viešuoju transportu besinaudojančių kauniečių. Tiesa, viską blogina faktas, kad Vilmantas keliavo su vaiku, esančiu vežimėlyje.

„Vaiką vežimėlyje stūmiau prieš save. Jis liko autobuso išorėje, kartu su mani ištiestomis rankomis, o aš likau pusiau privertas durų“, – pasakojo kaunietis. „Gerai, kad durys akimirksniu atsidarė ir spėjau išlipti iš bepradedančio važiuoti autobuso.“

Kauniečio nuomone, keista, kad vairuotojas taip greitai nusprendė uždaryti autobuso duris. „Gal vairuotojas labai skubėjo, nes prie Vilijampolės turgaus persodindamas keleivius iš sugedusio autobuso sugaišo laiko ir po to skubėjo pasivyti grafiką“, – svarstė vyras.

Jis teigė, kad autobusas buvo beveik tuščias, tad keleiviai, norintys išlipti ar lipantys iš transporto priemonės, turėjo būti gerai matomi vairuotojui. „Be to, išlipdamas elgiausi įprastai – stovėjau prie durų ir joms atsidarius stūmiau vežimėlį lauk, bet tik ką atidarytos durys buvo greit uždarytos“, – pasakojo Vilmantas.

Vyras teigė, jog vairuotojo skubėjimas ir neapdairumas – ne priežastis pavojaus jo ar vaiko sveikatai atsiradimui. „Todėl patariu būti labai apdairiais, nes mūsų sveikata ir gyvybė viešajame transporte priklauso ne tik nuo mūsų pačių“, – rašė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA