„Nemuno žiedas“ atnaujino savo veiklą | Kas vyksta Kaune

„Nemuno žiedas“ atnaujino savo veiklą

R. Tenio nuotr.

„Norime nuraminti visus auto bei moto entuziastus, sportininkus, renginių organizatorius – BVšĮ „Nemuno žiedas” veikla nuo vakar yra atnaujinta.“ – taip pranešime spaudai rašo BVšį „Nemuno žiedas“ vadovas Arūnas Samochinas.

„Noriu tik priminti, kad pati įstaiga, nors ir šiuo metu bankrutuojanti, savo veiklą vykdė be jokios pertraukos, nuo pat bankroto procedūrų pradžios 2015 metų gruodžio 10 dieną.“ – teigė „Nemuno žiedo” vadovas.

Per savaitę, kuomet vyko pagrindinės trasos atnaujinimo darbai įvyko „Greičio fiesta“ organizatorių rengtos „drag” (traukos lenktynės), VšĮ „Gecko“ slalomas ir šoninio slydimo varžybos pernai metais atnaujintoje mūsų mažojoje „drift” trasoje. Taip pat vyko nuolatinės treniruotės aikštelėje ir šonąslydžio trasoje. Trumpam buvo sustabdyta tik žiedinių lenktynių trasos veikla, dėl licencijos trasai nesuteikimo.

„Nebesinori ieškoti kaltų, kodėl licencija nebuvo suteikta ar kodėl darbai nebuvo atlikti anksčiau. Džiugi žinia yra ta, jog kaip ir buvome žadėję, bendromis pastangomis su Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF) atlikome darbus, užtikrinančius bent minimalius saugumo reikalavimus, keliamus žiedinei trasai,“ – kalbėjo A. Samochinas.

„Noriu atkreipti dėmesį, jog tai pirmasis realus bendras darbas su LASF, labai tikiuosi, jog tai bus naujo santykių etapo su federacija pradžia. Be abejonės trasa tapo tik minimaliai saugesnė ir iki pagrindinio mūsų tikslo – trasos rekonstrukcijos projekto įgyvendinimo turės praeiti šiek tiek laiko. Tačiau, nežiūrint į visus buvusius nesklandumus, džiugina tai, jog randame bendrą kalbą tiek su Kūno kultūros ir sporto departamentu, Kauno miesto bei rajono savivaldybėmis tiek ir su Lietuvos automobilių sporto federacija.“

„Nemuno žiedo“ vadovas džiaugėsi, jog visos šios organizacijos siekia vieno tikslo – klestinčios vienintelės Lietuvoje žiedinių lenktynių trasos bei vietą čia sau randančių sportininkų, aktyvaus laisvalaikio mėgėjų bei turistų, aplankančių Kauno regioną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA