Beveik veiksmo filmas: bebaimis kaunietis pasidalino, kaip atrodo jo diena | Kas vyksta Kaune

Beveik veiksmo filmas: bebaimis kaunietis pasidalino, kaip atrodo jo diena

Su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė skaitytojas Arnas, kuris tikino, jog jo draugas pradėjo internetinę veiklą apie neįprastą veiklą mieste.

Atsiųstame vaizdo įraše matoma, kaip jaunuolis šokinėja pastatų stogais, vaikščioja kvapą gniaužiančiame aukštyje bei keliauja po miestą ant viešojo transporto stogų.

Kaip po vaizdo įrašu pripažįsta pats autorius, visi veiksmai – nelegalūs ir pavojingi gyvybei. Netiksliai padėjus vieną žingsnį galima stipriai susižeisti, tačiau nepanašu, jog tai stabdytų šį jaunuolį ar jo draugą – net keliose vietose matoma, kaip įrašo autorius krenta ir susižeidžia, tačiau tęsia filmavimą toliau.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija drauge su įrašo autoriumi primena, jog matomų triukų nevertėtų bandyti atlikti patiems – geriau tiesiog pasižiūrėti įrašą, pavadintą „The Rough Day“ (liet. „Sunki diena“), iki pabaigos ir pasigrožėti Kaunu saugiai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA