Miesto tvarkymo skyrius sugalvojo, kaip naujam gyvenimui pigiai prikelti senus suoliukus | Kas vyksta Kaune

Miesto tvarkymo skyrius sugalvojo, kaip naujam gyvenimui pigiai prikelti senus suoliukus

R. Tenio nuotr.

Kauno valdžia nusprendė užsiimti centre esančių suoliukų sutvarkymu – jau greitu metu Laisvės alėjoje esantys suoliukai bus nušlifuoti ir prikelti naujam gyvenimui, o Rotušės aikštėje jie bus pastatyti nauji.

„Valome suoliukus minimaliomis sąnaudomis tam, kad žmonėms būtų patogiau sėdėti. Kadangi suoliukai yra po medžiais, tai kai kurie buvo apkerpėję samanomis, todėl sunkiau džiūdavo. Manome, kad kauniečiams ir miesto svečiams bus patraukliau, o po Laisvės alėjos rekonstrukcijos, bus pastatyti naujo tipo suoliukai“ – portalui „Kas vyksta Kaune“ tikino miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Specialistas taip pat patikino, jog Rotušės aikštėje keičiami suoliukai bus tokie patys, kaip ir buvo anksčiau. Pasak A. Pakalniškio, jie atliko pritaikyti šiai vietai – suoliukai blokavo įvažiavimą į pačią aikštę bei įrėmino ten esančius medžius.

Panašių „dezinfekcijos” priemonių ankstesniais metais vykdoma nebuvo, nes buvo laukiama, kol suoliukai bus pakeisti naujais per Laisvės alėjos rekonstrukciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA